Σχέδια για 4η και 5η σεζόν στο Sherlock
Movies and TV

Σχέδια για 4η και 5η σεζόν στο Sherlock

Με την 3η σεζόν να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και το τελευταίο της επεισόδιο να προβάλλεται την Κυριακή, η ερώτηση που δεν έχει απαντηθεί ακόμα είναι απλή.

Θα συνεχιστεί η σειρά ή θα τελειώσει σε λίγες ημέρες;

Όπως όλα δείχνουν το επεισόδιο της Κυριακής «His Last Vow» δεν θα είναι και το τελευταίο της αγαπημένης σειράς, αφού οι σεναριογράφοι της, έχουν ήδη σχεδιάσει την τέταρτη και την πέμπτη σεζόν.

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τα χείλη του Steven Moffat (δημιουργός της σειρά μαζί με τον Mark Gattis) κατά της διάρκεια της ειδικής προβολής του τελευταίου επεισοδίου στο κοινό  της BAFTA.

«Μαζί με τον Μαρκ, κάτσαμε μέσα στη βροχή στην κορυφή του λεωφορείου παραγωγής. Και αρχίσαμε να σχεδιάζουμε το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε στο μέλλον.

Και χαράξαμε τη γραμμή για τις σεζόν 4 και 5.

Έχουμε τα σχέδια μας, αλλά αυτά δεν περιλαμβάνουν την καταστροφή του κόσμου ή το να συμφωνήσουμε με κάποιο μεγάλο όνομα, αλλά πιο πολύ τις εναλλαγές και τις εκπλήξεις που μπορούμε να προσθέσουμε. Οι ιδέες που είχαμε εκείνη την ημέρα νομίζω ότι είναι οι καλύτερες που είχαμε ποτέ».

Ορίστε λοιπόν. Το πιο λογικό σενάριο είναι ότι η σειρά θα συνεχιστεί κανονικά, αλά θα πρέπει να περιμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση του BBC που την προηγούμενη φορά είχε έρθει την ημέρα προβολής του τελευταίου επεισοδίου του δεύτερου κύκλου.

Όσοι δεν έχετε ενθουσιαστεί μέχρι στιγμής με την τρίτη σεζόν κάντε μια υπομονή μέχρι την Κυριακή, για τα μηνύματα που βγήκαν από την ειδική προβολή το βράδυ της τετάρτης είναι πολύ ενθαρρυντικά.

[iframe]<iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/YC4O3LeOgt8″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: