Το Σαββατοκύριακο μπαίνουν στο στούντιο οι Machine Head

Roxx |

Το χρονοδιάγραμμα που είχαν βάλει εδώ και μερικούς μήνες, θα τηρήσουν οι Machine Head. Το συγκρότημα είχε ανακοινώσει ότι θα μπει στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέου του άλμπουμ στις αρχές Φεβρουαρίου με στόχο να το κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.

Και όπως έγραψε ο Robb Flynn στο «The General Journals» αυτό θα συμβεί το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται.«Ανυπομονώ γι αυτό. Έχουμε μερικά πολύ δυνατά τραγούδια. Αναμφίβολα θα είναι ένα μεγάλο project και με τα μεγάλα project έρχονται και οι μεγάλες προσδοκίες και μερικές φορές μεγάλα «θέματα», αλλά υπάρχει μία θετική διάθεση στη μπάντα, ένας ενθουσιασμός για να ξεκινήσουμε.

Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά είμαστε έτοιμοι.

Αρνούμαστε να επαναπαυθούμε στις δάφνες μας. Δεν γίνεται να είσαι συγκαταβατικός σε αυτό το επίπεδο. Το απλά καλό δεν είναι αρκετό. Πρέπει να μπορέι να αλλάξει τον κόσμο.  Να λυγίσει το σύμπαν. Δεν θα σας ενδιαφέρει αν είναι κάτι λιγότερο από αυτό.

Είμαι τέσσερις άνθρωποι στο ίδιο μήκος κύματος. Στην ίδια σελίδα. Έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που ήμασταν σαν μπάντα τόσο κοντά πνευματικά.

Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα μέχρι να ολοκληρώσουμε, μερικά τραγούδια τα επεξεργαζόμαστε ακόμα.

Αλλά όλα ξεκινάνε το Σαββατοκύριακο».

Και το θέμα είναι τώρα ότι ο ίδιος ο Robb Flynn δημιουργεί τεράστιες προσδοκίες για το νέο άλμπουμ.

Θυμίζουμε ότι οι Machine Head θα κυκλοφορήσουν στις 19 Απριλίου ένα single ου θα περιέχει την demo εκτέλεση του Killers and Kings μέσα από τον νέο τους δίσκο και μία διασκευή στους Ignite.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ