Σάρωσε τα ταμεία το Black Panther με απίστευτο ρεκόρ
News

Σάρωσε τα ταμεία το Black Panther με απίστευτο ρεκόρ

Ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις ξεπέρασε στις πρώτες ημέρες προβολής του το Black Panther. H νέα ταινία της Marvel κλείνει το πρώτο της τριήμερο στην Αμερική με 195 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεων μία επίδοση που της δίνει το πέμπτο καλύτερο άνοιγμα όλων των εποχών, πίσω μόνο από τα δύο πρόσφατα Star Wars, το Jurassic World και το πρώτο Avengers, ενώ άφησε πίσω της το Age of Ultron.

Και να φανταστείτε ότι ο Φεβρουάριος γενικά δεν προσφέρεται για τέτοιου τύπου νούμερα, με μοναδική εξαίρεση μέχρι σήμερα το Deadpool που πριν από δύο χρόνια είχε κάνει ρεκόρ μήνα με 138 εκατομμύρια. Και φυσικά αυτό το ρεκόρ αποτελεί παρελθόν.

Τα νούμερα γίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακά αν προστεθούν και οι προβλέψεις της Δευτέρας (είναι αργία στην Αμερική) με την εκτίμηση να φτάσει το σύνολο των 225 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το Black Panther τα πάει εξαιρετικά και στις υπόλοιπες αγορές (προβάλλεται και στην Ελλάδα) και στο πρώτο τριήμερο πρόσθεσε άλλα 169 εκατομμύρια με το σύνολο παγκοσμίως να φτάνει σε τέσσερις ημέρες τα 387 εκατομμύρια. Άλλη μία τεράστια αλλά ταυτόχρονα και απρόσμενη επιτυχία για τη Marvel ου έχει φυσικά μέσα στο επόμενο διάστημα να προσφέρει και το Infinity War των Avengers.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ