Σάρωσε τα ταμεία το IT με απίστευτα ρεκόρ στο πρώτο τριήμερο!
News

Σάρωσε τα ταμεία το IT με απίστευτα ρεκόρ στο πρώτο τριήμερο!

Ούτε ο πιο αισιόδοξος δεν θα μπορούσε να προβλέψει την επιτυχία που γνώρισε το IT στο πρώτο τριήμερο προβολής του στην Αμερική.

Ενώ οι εκτιμήσεις έλεγαν ότι θα κυμανθεί σε ένα ποσό από τα 65 έως τα 70 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που έτσι και αλλιώς θα αποτελούσε ρεκόρ για ταινία τρόμου, τελικά το ταμείο κλείνει πολύ πάνω από τα 100 εκατομμύρια και πιο συγκεκριμένα στα 117,2!

Απίστευτο νούμερο για ταινία του είδους και για πρεμιέρα Σεπτεμβρίου αλλά και Φθινοπώρου γενικότερα.

Για να καταλάβετε το μέγεθος της επιτυχίας, το προηγούμενο ρεκόρ το είχε σημειώσει το Paranormal Activity με λίγο πάνω από 50 εκατομμύρια δολάρια.

Το νούμερο είναι τεράστιο φυσικά και για ταινία με R-Rating με το Deadpool να παραμένει πάντως στην κορυφή με 130 εκατομμύρια στο πρώτο τριήμερο.

Το ποσό θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο, αλλά το φονικό χτύπημα του τυφώνα Ίρμα οδήγησε φυσικά σε περιορισμένες προβολές σε συγκεκριμένες πολιτείες.

Το άνοιγμα της ταινίας του Andy Muschietti, που βασίζεται φυσικά στο ομώνυμο βιβλίο του Stephen King, ήταν το τρίτο καλύτερο για το 2017 πίσω μόνο από το Beuaty and the Beast και το δεύτερο Guardians of the Galaxy, ενώ άφησε πίσω του το Spider Man: Homecoming και το Wonder Woman.

Το σίκουελ της ταινίας βρίσκεται ήδη στα σκαριά (το πλάνο ήταν από την αρχή να χωριστεί η πλοκή σε δύο μέρη) και μετά την τεράστια αυτή επιτυχία αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί και επίσημα.

Στην Ελλάδα πάντως θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου για το δούμε.

Μην ξεχνάτε ότι τρέχει ο διαγωνισμός του Roxx που δίνει την ευκαιρία σε δύο από εσάς να κερδίσετε τη νέα έκδοση του βιβλίου του Stephen King στο οποίο βασίζεται η ταινία. Λεπτομέρειες εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ