Σάρον Στόουν: «Παραγωγός με πίεσε να κάνω %%% με τον συμπρωταγωνιστή»
News

Σάρον Στόουν: «Παραγωγός με πίεσε να κάνω %%% με τον συμπρωταγωνιστή»

Για τις εμπειρίες της στο Hollywood μιλάει ανάμεσα σε άλλα η Σάρον Στόουν, στην επερχόμενη αυτοβιογραφία της με τίτλο The Beauty of Living Twice, που κυκλοφορεί σύντομα.

Η ηθοποιός αποκαλύπτει ότι υπήρχαν παραγωγοί ταινιών που την πίεζαν να κάνει σeξ με συμπρωταγωνιστές της για να έχουν καλύτερη χημεία στις σκηνές τους, ενώ τονίζει ότι στην περίφημη σκηνή από το «Βασικό Ένστικτο» κανένας δεν της είχε πει ότι η κάμερα θα εστιάσει σε εκείνο το σημείο.

«Το διαπίστωσα για πρώτη φορά σε μία προβολή που σε αίθουσα γεμάτη, παραγωγούς, μάνατζερ και δικηγόρους, πολύ καιρό μετά από τότε που μου είχαν πειν να βγάλω το εσώρουχο μου γιατί κάνει αντανάκλαση στην κάμερα» γράφει η ηθοποιός.

Στη συνέχεια και ενώ η καριέρα της εκτοξεύτηκε, η Σάρον Στόουν είχε όρους στα συμβόλαια που της επέτρεπαν να εγκρίνεις τους συμπρωταγωνιστές της. Όμως, όπως λέει, κανένας δεν ενδιαφερόταν και στη συνέχεια έδιναν τους ρόλους σε όποιους ήθελαν, παρά το γεγονός ότι κάποιες από τις επιλογές έκαναν κακό στην ταινία.

«Άντρας παραγωγός μου είχε πει ότι θα πρέπει να κάνω σeξ με τον συμπρωταγωνιστή μου για να έχουμε καλύτερη χημεία στη συνέχεια. Τους είπα ότι ήταν δική τους επιλογή αν και δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα καν στο τεστ. Τώρα πιστεύετε ότι αν τον πηδ$ξω θα γίνει καλός ηθοποιός; Κανένας δεν είναι τόσο καλός στο κρεβάτι» λέει χωρίς να αναφέρει το όνομα του παραγωγού.

«Επέμενα ότι η δουλειά μου είναι να είμαι ηθοποιός και δεν έκανα τίποτα από αυτά. Έτσι κατέληξα να έχω τη φήμη της δύσκολης στη συνεργασία» καταλήγει η Σάρον Στόουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ