Σαπουνόπερα με τους Megadeth στην Αυστραλία!
News

Σαπουνόπερα με τους Megadeth στην Αυστραλία!

Άλλο ένα επεισόδιο στο σίριαλ Megadeth-Newsted-Soundwave παίχτηκε την Κυριακή.

Θυμίζουμε ότι στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, μία ανακοίνωση των αυστραλών διοργανωτών, ότι οι Megadeth ζήτησαν την αφαίρεση του Jason Newsted από τις συναυλίες έφερε μεγάλη αναστάτωση.

Ο Tour Manager των Megadeth αρνήθηκε ότι το συγκρότημα είχε την παραμικρή σχέση με αυτό και χθες ήταν η σειρά του Dave Mustaine να πάρει θέση.

Τι έκανε; Ανακοίνωσε την ακύρωση των συναυλιών μέχρι ο διοργανωτής να ζητήσει συγνώμη!

Τα έχουμε όλα εδώ, όρεξη να έχετε να διαβάσετε!

«Λόγω συνθηκών που είναι πέρα από τον έλεγχο της μπάντας, οι Megadeth είναι αναγκασμένοι να ακυρώσουν τις συναυλίες τους στην Αυστραλία.

Η απόφαση αυτή δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός ότι στο Soundwave παίζει ο Jason Newsted. Μίλησα πρόσφατα με τον Jason και εξακολουθούμε να είμαστε φίλοι»

Έγραψε αρχικά ο Dave Mustaine και πρόσθεσε:

«Το μόνο που ζήτησα είναι μια συγνώμη που με κατηγόρησαν για κάτι που δεν έκανα. Είμαι ακόμα θετικός στο να παίξω, αλλά ο διοργανωτής προτιμά να λέει ότι του ζήτησα να πει ψέμματα, κάτι που δεν έκανα.

Είμαι ο μόνος που βλέπει πόσο εύκολο είναι να διορθωθεί αυτή η κατάσταση;

O AJ Maddah που ξέρω (σ.σ. διοργανωτής του Soundwave) είναι ένας έξυπνος και στοργικός άνθρωπος. Δεν ξέρω τι συνέβη στον παλιό μου φίλο.

Οι βαλίτσες παραμένουν πακεταρισμένες φίλοι μου στην Αυστραλία».

Από τα όσα λέει ο Dave Mustaine δεν μπορείς να του ρίξεις ιδιαίτερο άδικο, αν φυσικά η κατάσταση είναι έτσι όπως την περιγράφει.

Ήρθε όμως λίγη ώρα μετά  η τοποθέτηση του AJ Maddah να περιπλέξει ακόμα περισσότερο την υπόθεση, αν και καταλήγει ζητώντας τη συγνώμη που ήθελε ο Dave Mustaine.

«Dave είμαστε φίλοι για πολλά χρόνια και σ’αγαπάω. Νιώθω την οικογένεια σου σαν δικιά μου. Αλλά οι μόνοι άνθρωποι που τιμωρούνται σε αυτή την περίπτωση είναι οι οπαδοί.

Λάβαμε οδηγίες από τους εκπροσώπους σου και πράξαμε σύμφωνα με αυτές τις οδηγίες, όπως θα κάναμε και με κάθε άλλο καλλιτέχνη.

Καταλαβαίνω ότι απέλυσες τον ατζέντη και τον μάνατζερ σου κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Μπορεί να υπήρξαν παρεξηγήσεις και λάθος επικοινωνίες, αλλά καμία από αυτές δεν ήταν από μέρους μας.

Παρόλα αυτά, σου έστειλα μια επιστολή με όλες τις παρεξηγήσεις που μπορέι να υπήρξαν, μία συγνώμη προς τους οπαδούς κτλ. Αν και οι άνθρωποι μου έκαναν τα πάντα με βάση τους κανονισμούς και με το πρωτόκολλο που ακολουθούμε σε περιπτώσεις support σχημάτων. Υπάρχει μία σειρά από e-mail που επιβεβαιώνουν αυτά που λέω και περιέχουν οδηγίες για την αφαίρεση συγκεκριμένων συγκροτημάτων από το billing.

Δεν ξέρω πως σου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι κάποιος σου χρωστάει μία συγνώμη. Αν κάποιος πρέπει να το κάνει είναι οι εκπρόσωποι σου.

Το μόνο που κάνεις με αυτή την κίνηση είναι να τιμωρείς τους οπαδούς, που δεν έχουν καμία σχέση με όλα αυτά.

Οι εκπρόσωποι σου ενέκριναν τα support και έστειλαν οδηγίες. Είχαν λόγο ακόμα και στο artwork και τα δελτία τύπου.

Αν είχατε διαφωνίες ή δεν είχες γνώση των γεγονότων, τότε το πρόβλημα είναι με τους εκπροσώπους σου και όχι με τους διοργανωτές και τον παλιό σου φίλο.

Ορίστε λοιπόν Dave. Ζητάω συγνώμη για οτιδήποτε νομίζεις ότι σου έκανα. Αυτό σημαίνει ότι η περιοδεία θα γίνει κανονικά;».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: