Roxx Takeover: Ήταν το καλύτερο πάρτι που έχουμε κάνει ποτέ. Και έχουμε κάνει μόνο ένα!
News

Roxx Takeover: Ήταν το καλύτερο πάρτι που έχουμε κάνει ποτέ. Και έχουμε κάνει μόνο ένα!

Το βράδυ της Παρασκευής το Roxx βγήκε από το υπόγειο που κρυβόταν τόσα χρόνια και αποφάσισε να σας γνωρίσει.

Το πρώτο μας πάρτι με την κωδική ονομασία Roxx Takeover πραγματοποιήθηκε στο Remedy Live Club και η αλήθεια είναι ότι ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μας.

Πιστεύαμε ότι θα είμαστε μόνοι μας με μερικούς φίλους και θα πίναμε τις μπύρες μας και θα αναλογιζόμασταν πόσο στραβά έχει πάει η ζωή μας, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ακριβώς έτσι.

Πολύ πριν τις 22.00 που ήταν η ώρα έναρξης που είχαμε ορίσει αρκετός κόσμος είχε φτάσει έξω από το Remedy και αν και μπήκαμε στον πειρασμό να κρατήσουμε κλειστές τις πόρτες και να λέμε στον κόσμο ότι δεν μπορείτε να μπείτε ακόμα γιατί τα παιδιά μέσα κάνουν μπάνιο και βάφονται, τελικά ανοίξαμε τις πόρτες και το νταβαντούρι ξεκίνησε νωρίτερα.

Μέχρι τα μεσάνυχτα το Remedy είχε γεμίσει και όλα ήταν έτοιμα για τη… φαντασμαγορική μας κλήρωση που μπορεί να μην είχε πυροτεχνήματα αλλά είχε μπόλικα δώρα για εσάς.

Και η κλήρωση έγινε και οι τυχεροί πήραν τα δώρα τους και το πάρτι συνεχίστηκε και τις μουσικές μας, ακούσαμε και γνωριστήκαμε με αρκετούς από εσάς και γενικά εμείς περάσαμε πολύ καλά και ελπίζουμε και εσείς να περάσατε ακόμα καλύτερα.

Όπως πάντα η πρώτη φορά είναι αναγνωριστική έτσι θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα Takeover μας θα γίνουν θεσμός και θα συνεχιστούν.

Επειδή δεν μας αρέσουν τα μεγάλα λόγια γενικότερα, θα σας πούμε απλά ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρουσία σας και θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για… σύντομα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ