Το Roxx Radio τα δείχνει στα ραδιόφωνα των FM με ένα εκατομμύριο ακροατές μέσα στο 2017
News

Το Roxx Radio τα δείχνει στα ραδιόφωνα των FM με ένα εκατομμύριο ακροατές μέσα στο 2017

Δεν θα πούμε πολλά λόγια. Θα καταγράψουμε μόνο μία πραγματικότητα. Στις 23 Νοεμβρίου και πολύ πριν ολοκληρωθεί το 2017, το Roxx Radio σημείωσε μία τρομακτική επίδοση για online ραδιόφωνο στη χώρα μας. Έφτασε το ένα εκατομμύριο ακροατών μέσα στη χρονιά που διανύουμε.

Και εμείς δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό το νούμερο και όμως είναι ο αριθμός που μας δίνει η μέτρηση του Radiojar (η υπηρεσία που χρησιμοποιούμε για τη μετάδοση του προγράμματος μας).

Πραγματικά δεν ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε όλο αυτό. Πριν από 2,5 χρόνια φτιάξαμε το online ραδιόφωνο μας ελπίζοντας ότι 50-100 άντε το πολύ 150 άτομα θα βρουν ενδιαφέρουσες τις επιλογές μας και θα διασκεδάζουν στον ελεύθερο χρόνο τους.

Βασικά για να λέμε όλη την αλήθεια το φτιάξαμε για να διασκεδάζουμε εμείς με τις επιλογές μας.

Και φτάσαμε χωρίς καμία υποστήριξη εδώ που είμαστε σήμερα. Το ομολογούμε ότι είναι εξαιρετικά καλή φάση να σκεφτόμαστε ότι είσαστε τόσοι πολλοί εσείς που γουστάρετε το ραδιόφωνο μας. Έχετε βαρεθεί και εσείς τα ίδια και τα ίδια, όπως τα έχουμε βαρεθεί και εμείς. Και ταιριάξαμε για αυτόν ακριβώς το λόγο.

Ξέρουμε ότι το περιεχόμενο μας θα μπορούσε να είναι και καλύτερο και ξέρουμε ότι η ροή τραγουδιών μέσα στην ημέρα θα μπορούσε να είναι πληρέστερη. Τα ξέρουμε όλα αυτά και ελπίζουμε ότι όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι.

Και εσείς ξέρετε ότι εδώ θα ακούσετε την καλύτερη ροκ μουσική που δεν θα ακούστε στα FM.

Σας ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά για την υποστήριξη και σας υποσχόμαστε ότι δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε. Αυτό που ακολουθεί είναι ταυτόχρονα το ενθουσιασμένο μας ύφος αλλά και το δικό σας μετά τα όσα διαβάσατε. Προχωράμε λοιπόν…


Μπορείτε να ακούστε το Roxx Radio μέσα από τη σελίδας μας εδώ και μπορούμε να σας αποκαλύψουμε ότι ετοιμάζουμε εφαρμογή για android συσκευές. Μέχρι τότε μπορείτε να μας ακούσετε μέσω κινητού με τρεις τρόπους.

1) Από την εφαρμογή του tunein

2) Από το e-radio

3) Και από το live24

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: