Ρόλος-έκπληξη στο σίκουελ τoυ Infinity War των Avengers!
News

Ρόλος-έκπληξη στο σίκουελ τoυ Infinity War των Avengers!

Εδώ και μερικές ημέρες έχει γίνει γνωστο ότι η Κάθριν Λάνγκφορντ θα έχει ρόλο στην επόμενη ταινία των Avengers και μάλιστα έχει ολοκληρώσει και τα γυρίσματα.

H 22χρονη ηθοποιός έγινε γνωστή την τελευταία διετία από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο 13 Reasons Why, ενώ μετά την ολοκλήρωση της 2ης σεζόν μάθαμε ότι δεν θα επιστρέψει στα νέα επεισόδια της σειράς.

Και ενώ όπως είναι λογικό δεν υπάρχουν επίσημως ανακοινώσεις για το ρόλο της, αφού τα επίπεδα μυστικότητας είναι τεράστια, έχουμε λεπτομέρειες που μας έρχονται από το MCU Cosmic και κάποιοι μπορεί να τις θεωρήσουν spoiler.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι αρχικά είχαν την πληροφορία που ήθελε την Λάνγκφορντ να υποδύεται την απόγονο κάποιου από τους αρχικούς έξι Avengers.

Λίγες ημέρες αργότερα η ίδια πηγή τους αποκάλυψε ότι θα είναι η κόρη του Tony Stark και της Pepper Potts και θα τη δούμε 20 χρόνια στο μέλλον.

Θεωρείται βέβαιο ότι το σίκουελ του Infinity War θα περιλαμβάνει με κάποιο τρόπο ταξίδι στο χρόνο, σίγουρα στο παρελθόν και αν θεωρήσουμε έγκυρη την πηγή της πληροφορίας τότε θα δούμε και το μέλλον.

Η ταινία αναμένεται στις αρχές Μαΐου και λογικά κάποια στιγμή μέσα στον επόμενο μήνα θα δούμε και το πρώτο trailer.

Tο Roxx κάνει τζέρτζελο και στο instagram. Ακολουθήστε μας κάνοντας κλικ εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ