Ρόλο σε ταινία για serial-killer πήρε ο James Hetfield!
News

Ρόλο σε ταινία για serial-killer πήρε ο James Hetfield!

Να και κάτι που δεν περιμέναμε να ακούσουμε. Όπως ανακοινώθηκε ο James Hetfield θα κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο και μάλιστα σε μεγάλο πρότζεκτ και όχι σε κανένα b-movie.

H ταινία έχει τίτλο Extremely Wicked, Shockingly Evil, And Vile και θα ασχολείται με την ζωή του serial-killer, Ted Bundy και τη σχέση του με την επί πολλά χρόνια κοπέλα του που δεν ήξερε τίποτα για τα εγκλήματα του.

O Bundy εκτελέστηκε το 1989 ενώ είχε ομολογήσει την ενοχή του για 30 δολοφονίες, με τον πραγματικό αριθμό να θεωρείται πολύ μεγαλύτερος. Τον ρόλο του serial-killer έχει πάρει ο Ζακ Έφρον, ο Τζον Μάλκοβιτς θα υποδυθεί έναν δικαστή, ενώ ο frontman των Metallica θα έχει το ρόλο ενός βετεράνου αστυνομικού που είχε κάνει την πρώτη σύλληψη του Bundy.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Τζο Μπέρλινγκερ που έχει συνεργαστεί με τους Metallica για το Some Kind of Monster ντοκιμαντέρ και φυσικά γνωρίζει πολύ καλά τον Hetfield.

Έχοντας περάσει εκατοντάδες ώρες με τον James και τους υπόλοιπους Metallica, έχω εμπειρία από το χάρισμα και την επιβλητική παρουσία του. Νομίζω ότι είναι εντελώς φυσικό να μεταφέρει αυτή τη δύναμη και τον μαγνητισμό σε έναν δραματικό ρόλο» δήλωσε ο Μπέρλινγκερ.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στη χρονιά και η ταινία αναμένεται λογικά κάποια στιγμή προς το τέλος του 2019.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ