O Robbie Williams βάζει Black Sabbath στο τέρμα για να εκνευρίσει τον γείτονα Jimmy Page
News

O Robbie Williams βάζει Black Sabbath στο τέρμα για να εκνευρίσει τον γείτονα Jimmy Page

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Αυτή που ακολουθεί είναι μία από τις διασκεδαστικές ιστορίες που έχουμε διαβάσει τελευταία. Αφορά… προβλήματα πλουσιών τα οποία δεν θα καταλάβουμε ποτέ αλλά δεν πειράζει.

Πάμε να δούμε πρώτα τα στοιχεία. Ο Robbie Williams και ο Jimmy Page των Led Zeppelin μένουν και οι δύο σε μία ακριβή περιοχή του Λονδίνου. Τα σπίτια τους είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο.

Ο Williams έχει ζητήσει πολλές φορές από τον Δήμο άδεια για εργασίες στο σπίτι του (υπόγεια πισίνα κτλ), αλλά πέφτει πάνω στην άρνηση του θρυλικού κιθαρίστα που θεωρεί ότι οι εργασίες θα προκαλέσουν ζημιές στην έπαυλη του που χτίστηκε το 1875.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του BBC, ο Robbie Williams βάζει συνεχώς στο τέρμα μουσική από Black Sabbath, Deep Purple και Pink Floyd (όλους τα μεγάλα αγγλικά συγκροτήματα της δεκαετίας του 70 δηλαδή, εκτός των Zeppelin), ενώ μεταμφιέζεται σε Robert Plant χρησιμοποιώντας μάλιστα και μία ψεύτικη κοιλιά για να δείξει ότι έχουν περάσει τα χρόνια.

Ο Jimmy Page έχει καταθέσει μήνυση το 2017 για ενοχλητικούς θορύβους ενώ η πλευρά του Robbie Williams αρνείται τα πάντα αν και κάτι μας λέει ότι είναι… ένοχος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ