Rob Zombie: Ακούστε το δεύτερο single από το νέο του άλμπουμ

Roxx |

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται φέτος από το τελευταίο άλμπουμ του Rob Zombie και ο διάδοχος του είναι έτοιμος. Η νέα του δουλειά θα έχει τίτλο The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy, θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαρτίου και έχουμε στα χέρια μας το δεύτερο single.

O τίτλος του είναι The Eternal Struggles of the Howling Man και μπορείτε να το ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Αυτό είναι το tracklisting:
01 – “Expanding The Head Of Zed”
02 – “The Triumph Of King Freak (A Crypt Of Preservation And Superstition)”
03 – “The Ballad Of Sleazy Rider”
04 – “Hovering Over The Dull Death”
05 – “Shadow Of The Cemetery Man”
06 – “A Brief Static Hum And Then The Radio Blared”
07 – “18th Century Cannibals, Excitable Morlocks And A One-Way Ticket On The Ghost Train”
08 – “The Eternal Struggles Of The Howling Man”
09 – “The Much Talked Of Metamorphosis”
10 – “The Satanic Rites Of Blacula”
11 – “Show Of Stones”
12 – “Shake Your Ass-Smoke Your Grass”
13 – “Boom-Boom-Boom”
14 – “What You Gonna Do With That Gun Mama?”
15 – “Get Loose”
16 – “The Serenity Of Witches”
17 – “Crow Killer Blues”