Rob Halford: «Θεέ μου, δώσε μου άλλα 50 χρόνια, δεν θέλω να τελειώσει»
News

Rob Halford: «Θεέ μου, δώσε μου άλλα 50 χρόνια, δεν θέλω να τελειώσει»

Τον Αύγουστο ο Rob Halford έκλεισε τα 70 του χρόνια, ενώ οι Judas Priest γιορτάζουν τα 50 τους χρόνια ως μπάντα με την κυκλοφορία ενός box set αλλά και με την επερχόμενη περιοδεία που θα τους φέρει και από την Ελλάδα τον Ιούλιο για το Release Athens.

Μιλώντας στο Decibel, o Metal God, τόνισε ότι δεν θέλε να σκέφτεται πως όλα θα τελειώσουν κάποια στιγμή.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι στην Αγγλία, έβγαιναν στη σύνταξη στα 50. Αρχίζεις να ασχολείσαι με τον κήπο σου και πίνεις τσάι στη βεράντα. Είναι αλήθεια ότι στα 20 σκέφτεσαι ότι το rock ’n’ roll είναι υπόθεση της νεολαίας και μόνο να φτάσεις τα 50 είναι υπερβολή. Σε μια πρόσφατη συναυλία μας ένα παιδάκι οκτώ χρονών ήταν στους ώμους του πατέρα του και ήξερε όλους τους στίχους από τα τραγούδια μας. Τον ανέβασα στη σκηνή και υπέγραψα στο μπλουζάκι του. Εκεί σκέφτηκε ‘Θεέ μου δώσε μου άλλα 50 χρόνια, γιατί δεν θέλω να τελειώσει. Ειλικρινά και μέσα από την καρδιά μου δεν θέλω να τελειώσει. Έτσι υπάρχουν μεγάλες στιγμές για να ζεις και να γιορτάζεις κάθε μέρα. Είτε είσαι πάνω στη σκηνή είτε όχι» τόνισε ο Rob Halford.

Πρόσφατα ο Rob Halford αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της καραντίνας έδωσε μάχη με τον καρκίνο του προστάτη. «Θα πεθάνω; Αυτό ήταν το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ. Ξέρω ανθρώπους που πέθαναν από καρκίνο του προστάτη. Ο γιατρός μου όμως με καθησύχασε λέγοντας ότι δεν πρόκειται να πεθάνω» ανέφερε σε ένα κομμάτι της αυτοβιογραφίας του, που προστέθηκε μετά την αρχική έκδοση της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ