Rob Halford: « Το νέο άλμπουμ είναι το πρώτο μας encore»
News

Rob Halford: « Το νέο άλμπουμ είναι το πρώτο μας encore»

Στις αρχές τoυ 2011 με την ανακοίνωση της Epitaph Tour το μυαλό όλων πήγε στο φινάλε της πορείας των Judas Priest που θα ερχόταν λογικά σύντομα.

Πάνω από τρία χρόνια μετά η μπάντα κυκλοφορεί το νέο της άλμπουμ, Redeemer of souls και σύμφωνα με τον Rob Halford μπορεί να χαρακτηριστεί ως το πρώτο encore του συγκροτήματος.

«Αμέσως μετά την περιοδεία ξεκινήσαμε αμέσως το γράψιμο και τις ηχογραφήσεις. Η περιοδεία είχε ονομαστεί Epitaph γιατί νομίζαμε ότι θα ήταν το τελευταίο πράγμα που θα κάναμε ως μπάντα, αλλά σκεφτόμασταν εντελώς διαφορετικά τότε. Πρέπει να φτάσεις κοντά στο τέλος για να δεις ότι δεν θέλεις να σταματήσεις. Δεν θέλαμε τελικά να είναι αυτό το φινάλε μας έτσι μπορούμε να πούμε ότι αυτό το άλμπουμ είναι το πρώτο μας Encore».

Εμείς ας ελπίσουμε ότι το Encore θα είναι μεγάλο και θα ακολουθήσουν κι άλλα. Έχουμε τα “We Want More” έτοιμα σε κάθε περίπτωση.

[iframe]<iframe width=”750″ height=”422″ src=”//www.youtube.com/embed/vZ4W6KeGdRM” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ