O Rex Brown είναι «μέσα» για περιοδεία με τραγούδια των Pantera
News

O Rex Brown είναι «μέσα» για περιοδεία με τραγούδια των Pantera

H επανένωση των Pantera ήταν ένα ενδεχόμενο που αποκλείστηκε με τη δολοφονία του Dimebag Darell πίσω στο 2004. Μετά και το θάνατο του Vinnie Paul το 2018 τα μοναδικά μέλη του κλασικού line up που απέμειναν ήταν ο Phil Anslelmo και ο Rex Brown, με τον πρώτο να κάνει μερικές εμφανίσεις μαζί με τους Illegals παίζοντας μόνο τραγούδια των Pantera για να τιμήσει όπως είπε τη μνήμη των δύο αδελφών.

Το ενδεχόμενο μίας περιοδείας tribute στους Pantera με τον Zakk Wylde στην κιθάρα είναι κάτι που έχει συζητηθεί πολλές φορές τα προηγούμενα χρόνια και πρόσφατα η επί πολλά χρόνια σύντροφος του Dimebag, Rita Haney, δήλωσε ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα με κάτι τέτοιο και έδωσε την… ευλογία της, ας το πούμε έτσι.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο μπασίστας των Pantera, Rex Brown, με ένα tweet που κατέβηκε λίγο μετά είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω ο κόσμος να καταλάβει τι θα πω. Δεν είναι δουλεία της Rita να πει τι θα γίνει. Αφορά εμένα και τον Phil. Είμαι μέσα! Γουστάρετε;». 

Μια κανονική περιοδεία με τραγούδια των Pantera θα ήταν σίγουρα μεγάλη υπόθεση και κάτι που πολύς κόσμος θα ήθελε να δει οπότε δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα. Πρόσφατη φημολογία μάλιστα έλεγε ότι εκτός από τον Zakk Wylde στην κιθάρα θα δούμε και τον Chris Adler στα ντραμς, αλλά φυσικά τίποτα δεν είναι επίσημο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: