Ρεσιτάλ ηλίθιων διαλόγων στο Intelligence
Movies and TV

Ρεσιτάλ ηλίθιων διαλόγων στο Intelligence

Την προηγούμενη εβδομάδα σας είχαμε παρουσιάσει μία λίστα με τις σειρές που κινδυνεύουν με διακοπή ή δεν έχουν καμία τύχη να επιβιώσουν. Ανάμεσα τους ήταν και το Intelligence .

Η αλήθεια είναι, ότι η περιγραφή ήταν ελπιδοφόρα. Ο Josh Holloway στον πρώτο του ρόλο μετά το Lost ως ένας πράκτορας με ένα ειδικό τσιπάκι ενσωματωμένο στον εγκέφαλο του, που μπορεί να ελέγχει ολόκληρη τη μετάδοση πληροφοριών στον κυβερνοχώρο.

Δίπλα του και η Meghan Ory την οποία αν δεν έχετε τσεκάρει χάνετε.

meghan-ory-10477

Από εκεί και πέρα δεν χρειαζόταν να κάνουν και πολλά. Λίγο τους διαλόγους να πρόσεχαν, λίγες ωραίες ατάκες τύπου Σόγιερ να έδιναν στον Holloway και όλα καλά θα ήταν.

Αλλά όχι. Έπρεπε να το κάνουν σοβαρό με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος μας να ματώνει από τις βλακείες που λένε οι περισσότεροι πρωταγωνιστές. Κάναμε μερικά screenshot από το πέμπτο επεισόδιο στο οποίο, ο αρχηγός ενός μεξικανικού καρτέλ έχει απαγάγει την κόρη ενός γερουσιαστή και μία φίλη της. Ρεσιτάλ βλακείας και κλισέ δίνει η Marg Helgenberger που έχει ίσως έναν από τους πιο κακογραμμένους ρόλους στην ιστορία της τηλεόρασης.

Απολαύστε.

intelligence

intelligence 3

intelligence 4

intelligence 6

intelligence 2

Και αυτό ήταν μόνο ένα μικρό δείγμα. Θα μπορούσαμε να παρουσιάσουμε ολόκληρο το επεισόδιο έτσι. Έχει άδικο μετά ο Josh Holloway να αντιδρά έτσι;

intelligence 7

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ