Red Hot Chili Peppers: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ
News

Red Hot Chili Peppers: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ

Red Hot Chili Peppers-Νέο άλμπουμ: Πάνω από δύο χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ανακοινώθηκε η επιστροφή του John Frusciante στους Red Hot Cili Peppers και επιτέλους ήρθε η ώρα να ακούσουμε το πρώτο νέο τραγούδι από τη μπάντα. Έξι χρόνια μετά το The Getaway και 16 μετά το Stadium Arcadium (το τελευταίο άλμπουμ με την τωρινή σύνθεση), η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο single της νέας της δουλειάς, που έχει τίτλο Black Summer και φυσικά οι κιθαριστικές πινελιές του Frusciante και το solo του αποτελούν κεντρικό σημείο.

Το νέο τους άλμπουμ έρχεται την πρώτη μέρα του Απρίλη, θα έχει τίτλο Unlimited Love και περιλαμβάνει 17 τραγούδια. Στη δήλωση που συνοδεύει την ανακοίνωση του άλμπουμ το συγκρότημα τονίζει: «Ήμασταν τόσο ευγνώμονες για την ευκαιρία να βρεθούμε σε ένα δωμάτιο μαζί και, για άλλη μια φορά, να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι. Μέρες, εβδομάδες και μήνες αφιερώθηκαν ακούγοντας ο ένας τον άλλον, συνθέτοντας, τζαμάροντας και τακτοποιώντας τους καρπούς αυτών των προσπαθειών με μεγάλη προσοχή και σκοπό. Οι ήχοι, οι ρυθμοί, οι δονήσεις, οι λέξεις και οι μελωδίες μας άφησαν μαγεμένους..

Λαχταρούμε να ρίξουμε ένα φως στον κόσμο, να ανυψώσουμε, να συνδεθούμε και να φέρουμε τους ανθρώπους κοντά. Καθένα από τα τραγούδια του νέου μας άλμπουμ UNLIMITED LOVE, είναι μια όψη μας, που αντικατοπτρίζει την άποψή μας για το σύμπαν. Αυτή είναι η αποστολή της ζωής μας. Δουλεύουμε, εστιάζουμε και προετοιμαζόμαστε, ώστε όταν έρθει το μεγαλύτερο κύμα, να είμαστε έτοιμοι να το καβαλήσουμε. Ο ωκεανός μας έχει χαρίσει ένα δυνατό κύμα και αυτό ο δίσκος είναι το άθροισμα της ζωής μας. Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας, ελπίζουμε να το απολαύσετε».

Αυτό είναι το tracklisting, αμέσως μετά έχουμε το νέο τραγούδι και τέλος το εξώφυλλο.

Black Summer
Here Ever After
Aquatic Mouth Dance
Not the One
Poster Child
The Great Apes
It’s Only Natural
She’s a Lover
These Are the Ways
Whatchu Thinkin’
Bastards of Light
White Braids & Pillow Chair
One Way Traffic
Veronica
Let ‘Em Cry
The Heavy Wing
Tangelo

Red Hot Chili Peppers νέο άλμπουμ

Ο John Frusciante που έχει συνδεθεί με τις πιο χρυσές στιγμές της μπάντας, αποχώρησε για δεύτερη φορά το 2009 και αντικαταστάθηκε από τον Josh Klinghoffer που έπαιξε στα I’m With You του 2011 και το The Getaway του 2016.

Το συγκρότημα θα έρθει για περιοδεία στην Ευρώπη, αλλά δυστυχώς δεν θα τους δούμε στην Ελλάδα, η προγραμματισμένη εμφάνιση τους στο Ejekt Festival ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας και δεν στάθηκε δυνατό να προγραμματιστεί ξανά.

Ελπίζουμε πάντως ότι θα τους δούμε κάποια στιγμή στη χώρα μας, με αυτή τη σύνθεση, αφού στην πρώτη και μοναδική τους εμφάνιση στα μέρη μας το 2012 ο Frusciante είχε φύγει από το συγκρότημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ