Ράκος ο Anselmo ζήτησε ξανά συγγνώμη και είπε στους Down να συνεχίσουν χωρίς αυτόν
Music

Ράκος ο Anselmo ζήτησε ξανά συγγνώμη και είπε στους Down να συνεχίσουν χωρίς αυτόν

Τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά για τον Phil Anselmo, που μετά τον ναζιστικό χαιρετισμό και παρά τη συγγνώμη που ζήτησε, έχει βρεθεί στο επίκεντρο σφοδρής κριτικής.

Την Τετάρτη είχαμε μάλιστα μία νέα εξέλιξη με τους διοργανωτές του FortaRock της Ολλανδίας να ακυρώνουν την εμφάνιση των Down λέγοντας ότι δεν υπάρχει χώρος για ρατσισμό και φασισμό στο φεστιβάλ. Δεν αποκλείεται το ίδιο να συμβεί και με άλλα μεγάλα φεστιβάλ που φιλοξενούν τους Down το καλοκαίρι.

Σήμερα ο Phil Anselmo με δήλωση στο site του ζητά συγγνώμη για μία ακόμη φορά,  αναφέρεται στα προβλήματα του με το αλκοόλ και αποκαλύπτει ότι πρότεινε στους συνεργάτες του στους Down να συνεχίσουν χωρίς αυτόν.

Κάθε πολίτης σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να ζει τη ζωή του με αξιοπρέπεια και σεβασμό, χωρίς να νιώθει καταπίεση και μίσος. Και το εννοώ αυτό μέσα από τη συντετριμμένη αλλά παρόλα αυτά ένοχη καρδιά μου.

Είναι κοινή γνώση ότι μπορούμε να επιλέξουμε να μάθουμε από τα λάθη μας ή να συνεχίσουμε στο μονοπάτι της αναισθησίας και της καταστροφής.

Είμαι αποκλειστικά υπεύθυνος για τα λάθη που έχω κάνει, και μπορώ να σας δώσω το λόγο μου ότι δεν θα τα επαναλάβω. Και αυτό θα το αποδείξω με πράξεις και όχι με λόγια.

Οι συνεργάτες μου στην μπάντα τώρα βιώνουν τις συνέπειες της συμπεριφοράς μου και τώρα δημοσίως ζητώ συγγνώμη και από αυτούς. Ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή μου δεν θα τους τράβαγα κάτω μαζί μου και στις μεταξύ μας συζητήσεις τους πρότεινα να συνεχίσουν χωρίς εμένα.

Το μεγαλύτερο μου εμπόδιο είναι ο εθισμός μου στο αλκοόλ που με κάνει να λέω πράγματα που υποβαθμίζουν το ανθρώπινο πνεύμα. Θα αντιμετωπίσω αυτό το θέμα άμεσα.
Είμαι αηδιασμένος με τον εαυτό μου και αυτό συμβαίνει λόγων αυτών που έχω πληγώσει.

Καταλαβαίνω ότι ζούμε σε μία κοινωνία που συγγνώμες δεν γίνονται εύκολα αποδεκτές, αλλά ελπίζω κάποια μέρα να γίνει και καταλαβαίνω αν μέχρι τότε με αποφεύγεται μέχρι να πέσω στο χώμα.

Από τα βάθη της καρδιάς μου και με κάθε ειλικρίνεια, για μία ακόμα αφορά ζητώ συγγνώμη για τον πόνο που προκάλεσα.

Με ειλικρίνεια, αγάπη, ελπίδα και σεβασμό
Philip H. Anselmo

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2016/01/radio-arthro.png ” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ