Ψέκασμα με απολυμαντικό στους θεατές σκέφτονται για τις συναυλίες στην Αγγλία
News

Ψέκασμα με απολυμαντικό στους θεατές σκέφτονται για τις συναυλίες στην Αγγλία

Ενώ το  συναυλιακό καλοκαίρι έχει κατεβάσει ρολά στις περισσότερες χώρες του κόσμου και κάνουμε τα πλάνα μας για την επόμενη χρονιά, ένα μεγάλο ερώτημα είναι το τι θα γίνει με τους κλειστούς χώρους τον χειμώνα.

Στη χώρα μας δεν υπάρχουν ακόμα αποφάσεις για αυτό το θέμα (σιγά μην υπήρχαν) και στο εξωτερικό σκέφτονται λύσεις για το πως θα προχωρήσουν.

Μιλώντας για το θέμα στη Mirror Online, ο Craig Hassall, εκτελεστικός διευθυντής του Royal Albert Hall, ανέφερε ότι σε συνεργασία με την κυβέρνηση στην Αγγλία ψάχνουν τρόπους για να ανοίξουν ξανά οι χώροι που φιλοξενούν συναυλίες χωρίς να επικεντρώνονται μόνο στην κοινωνική απόσταση.

«Ζητήσαμε από την κυβέρνηση να δει πως λειτουργούν τα κλαμπ σε άλλες χώρες αυτό το διάστημα. Μία από τις περιπτώσεις είναι η Σεούλ που συνέχισε να παρουσιάζει το Φάντασμα της Όπερας. Ένα μέτρο που πήραν εκτός από το θερμόμετρο και την υπεύθυνη δήλωση ήταν να περνάει το κοινό από ένα χώρο που ψεκάζεται με ειδικό απολυμαντικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσουμε με έναν συνδυασμό μέτρων».

Εσείς τι λέτε γι αυτό; Θα αφήνατε να σας ψεκάσουν για να μπείτε στον συναυλιακό χώρο; Αν και μεταξύ μας τώρα, δεν υπάρχει περίπτωση να παρθούν τέτοιου τύπου μέτρα στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ