Ψάχνουν για αντικαταστάτη του Chester οι Linkin Park;

Roxx |
Chester Bennington linkin park

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Δύο χρόνια συμπληρώνονται το καλοκαίρι από την ημέρα που ο Chester Bennington έβαλε τέλος στη ζωή του, σκορπίζοντας θλίψη στα εκατομμύρια οπαδών των Linkin Park σε ολόκληρο τον κόσμο.Το συγκρότημα τίμησε τη μνήμη του με μία συναυλία τον Οκτώβριο του 2017, αλλά από τότε έχουν παραμείνει ανενεργοί. Ο Mike Shinoda που το μεταξύ κυκλοφόρησε ένα προσωπικό EP και ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ, έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι βλέπει μέλλον για το συγκρότημα χωρίς όμως να μιλάει πιο συγκεκριμένα.

Με νέα συνέντευξη του στο Rock Antenne, ο Shinoda ξεκαθαρίζει ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει σε εξέλιξη κάποια αναζήτηση για να βρεθεί ο άνθρωπος που θα αναλάβει το βαρύ φορτίο της αντικατάστασης του Chester.

«Όλοι μας στο συγκρότημα είμαστε στα καλύτερα μας όταν γράφουμε μουσική και κάνουμε συναυλίες. Ξέρω ότι και οι υπόλοιποι αγαπούν να γράφουν μουσική και να βρίσκονται στη σκηνή, έτσι το να πούμε ότι δεν θα το κάνουμε δεν θα ήταν υγιές. Όσο υπάρχει αυτή η σύνδεση και το ενδιαφέρον τότε νομίζω ότι θα βρούμε τη δύναμη να δούμε τι θα γίνει με τους Linkin Park» ήταν η αρχική τοποθέτηση του και στη συνέχεια αναφέρθηκε πιο συγκεκριμένα στο θέμα του τραγουδιστή.

«Δεν είναι ο στόχος μου να ψάξω για τραγουδιστή. Αν γίνει, θα πρέπει να συμβεί οργανικά. Αν βρούμε κάποιον που είναι καλός χαρακτήρας και ταιριάζει στο στυλ μας, θα μπορούσα να σκεφτώ να κάνουμε κάτι μαζί του. Δεν θα ήθελα όμως να νιώσω ότι ψάχνουμε για αντικαταστάτη του Chester».

Το τελευταίο άλμπουμ των Linkin Park κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2017, δύο μήνες πριν τον θάνατο του Chester και από εδώ και πέρα μόνο ο χρόνος θα δείξει τις επόμενες κινήσεις του συγκροτήματος.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ