Ψάχνουμε τη νέα μεγάλη ελληνική μπάντα!
Music

Ψάχνουμε τη νέα μεγάλη ελληνική μπάντα!

Ήρθε η ώρα να προκαλέσουμε σεισμό, ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τον ελληνικό μουσικό χάρτη. Πως θα το κάνουμε αυτό θα ρωτήσετε.

Θα σας πούμε αμέσως.

Αναδεικνύοντας τη νέα μεγάλη ελληνική μπάντα που θα βαδίσει στα χνάρια των Rotting Christ, των Septic Flesh, των Planet of Zeus και ένα σωρό άλλων σχημάτων που φτιάχνουν το όνομα της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Θέλουμε όμως να δώσουμε την ευκαιρία σε συγκροτήματα που δεν έχουν δυνατότητα προβολής. Σε νέα συγκροτήματα.

Μοναδικός περιορισμός είναι η μπάντα να μην έχει κυκλοφορήσει δίσκο. Ολόκληρο δίσκο. Αν έχετε EP κανένα πρόβλημα.

Τι ζητάμε από εσάς. Το καλύτερο σας τραγούδι. Αυτό που πιστεύετε ότι σας αντιπροσωπεύει καλύτερα. Εμείς θα τα συγκεντρώσουμε, θα κάνουμε μία αξιολόγηση και θα βάλουμε τα 10 καλύτερα στη διάθεση του κόσμου που θα επιλέξει μαζί με την επιτροπή μας το καλύτερο.

Ζητάμε αγγλικό στίχο ενώ το είδος της μουσικής που παίζεται θα πρέπει να κινείται σε όλα τα παρακλάδια του Rock και του Metal. Δεν θέλουμε ντίσκο και έντεχνα. Μακριά.

Τι θα κερδίσετε εσείς από όλη αυτή τη διαδικασία; Μα, φυσικά προβολή από το rockisdead.gr και το Rock is Dead Radio. Τα πιο εναλλακτικά μέσα ψυχαγωγίας που κυκλοφορούν στην πιάτσα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαδικασία θα σας δίνουμε όσο περνάει ο καιρός.

Αυτό που θέλουμε από εσάς αρχικά είναι ένα link από το τραγούδι σας στο youtube, ένα βιογραφικό 150 λέξεων και το link για τη σελίδα σας στο Facebook.

Τα στέλνετε στο [email protected] με την ένδειξη “Είμαστε η καλύτερη νέα μπάντα”. Αν δεν βάλετε αυτή την ένδειξη δεν θα σας λάβουμε υπόψη γιατί θα είναι δείγμα έλλειψης αυτοπεποίθησης.

Σας περιμένουμε.

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ