Πρώτο teaser για την τηλεοπτική σειρά του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο
Movies and TV

Πρώτο teaser για την τηλεοπτική σειρά του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

Το The Strain είναι η τηλεοπτική σειρά που βασίζεται στην ομώνυμη τριλογία βιβλίων που συνυπογράφουν ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο με τον Τσακ Χόγκαν.

Η ιδέα ανήκει στον μεξικανό σκηνοθέτη, που προόριζε το concept από την αρχή για τηλεοπτική σειρά, αλλά δεν είχε βρει την κατάλληλη χρηματοδότηση. Έτσι προχώρησε στη συγγραφή του έργου ζητώντας τη βοήθεια του αμερικανού συγγραφέα.

Η υπόθεση είναι η εξής:

Ένα αεροπλάνο προσγειώνεται στο αεροδρόμιο JFK με κλειστά φώτα και σφραγισμένες πόρτες. Ο επιδημιολόγος Dr. Ephraim Goodweather και η ομάδα πηγαίνουν στο σημείο για να ερευνήσουν την υπόθεση. Μέσα στο αεροπλάνο βρίσκουν νεκρούς 200 επιβάτες και μόνο τέσσερις επιζώντες. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίεργα όταν τα πτώματα αρχίζουν να αξαφανίζονται από το νεκροτομείο. Ο Goodweather μαζί με μία μικρή ομάδα μάχονται για να προστατεύσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα αλλά και ολόκληρη την πόλη από μία αρχαία απειλή.

Και για να σας δώσουμε ένα ακόμα χρήσιμο στοιχείο, η όλη φάση περιέχει βαμπίρ! Καλή φάση δηλαδή…

Υπεύθυνος παραγωγής είναι ο Carlton Cuse που συνυπέγραψε μαζί με τον Carlton Cuse το Lost.

Δείτε το πρώτο teaser που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του mid-season finale του Walking Dead και είναι γυρισμένο σε μορφή found footage χωρίς όμως να δίνει πολλές λεπτομέρειες για τη σειρά.

[iframe]<iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/svTAVsX3X_c” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ