Ο πρώτος gay σούπερ ήρωας του MCU θα αποκαλυφθεί σύντομα από τη Marvel
News

Ο πρώτος gay σούπερ ήρωας του MCU θα αποκαλυφθεί σύντομα από τη Marvel

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Τα αδέλφια Ρούσο που σκηνοθέτησαν το Endgame των Avengers, έχουν ξεκινήσει από τις αρχές της εβδομάδας να δίνουν συνεντεύξεις και αναλύουν κάθε πτυχή της ταινίας που σαρώνει τα ταμεία και απειλεί πλέον ξεκάθαρα το Avatar, για την κορυφαία εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών.

Σε ένα καμεό που κάνει ο Τζο Ρούσο στην ταινία, υποδύεται τον πρώτο gay χαρακτήρα που έχουμε δει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και σε ερώτηση που του έγινε από το Entertainment Weekly για το αν υπάρχει περίπτωση να δούμε και gay σούπερ ήρωα, η απάντηση ήταν ξεκάθαρη.

«Θα το μάθουμε. Είναι μία ιστορία για μία άλλη μέρα» τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Υπάρχει ένας gay χαρακτήρας που θα αποκαλυφθεί σε μία από τις ταινίες της Marvel και νομίζω ότι ο Kevin θα κάνει την ανακοίνωση σύντομα».

Αναφέρεται φυσικά στον Kevin Feige τον πρόεδρο των Marvel Studios που πριν από μερικούς μήνες είχε τοποθετηθεί και αυτός για το θέμα λέγοντας ότι μπορεί να έχουμε ήδη δει αυτό τον χαρακτήρα στις ταινίες. Αν μας έλεγαν να μαντέψουμε πάντως θα λέγαμε ότι η αποκάλυψη θα αφορά την Captain Marvel.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ