Πρωτόγνωρο για τον αιώνα που διανύουμε το νέο ρεκόρ του Black Panther
News

Πρωτόγνωρο για τον αιώνα που διανύουμε το νέο ρεκόρ του Black Panther

Από τα μέσα Φεβρουαρίου όταν και βγήκε στις αίθουσες το Black Panther σας γράφουμε για τα ρεκόρ που σπάει. Και η εντυπωσιακή πορεία του δεν σταμάτησε σε εκείνες τις πρώτες μία-δύο εβδομάδες αλλά συνεχίζεται ακάθεκτη.

Η ταινίας της Marvel κατάφερε να ξεπεράσει το Tomb Raider και έμεινε για 5η συνεχόμενη εβδομάδα στην κορυφή του Box Office με 28.5 εκατομμύρια δολάρια και 606 εκατομμύρια στο σύνολο. Μία επίδοση που την έφερε στην 7η θέση όλων των εποχών, ενώ δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της πορείας της να φτάσει στην 3η θέση βάζοντας από κάτω ακόμα και τον Τιτανικό.

Το σημαντικότερο στοιχειό από τα παραπάνω είναι οι εβδομάδες παραμονής στην κορυφή. Αυτά τα πέντε συνεχόμενα σαββατοκύριακα στο νούμερο 1 την κάνουν τη μοναδική ταινία που κυκλοφόρησε την τρέχουσα δεκαετία και το έχει καταφέρει, ενώ στον 21ο αιώνα η άλλη ταινία που έχει κάνει κάτι αντίστοιχο είναι το Avatar!

Ούτε καν τα δύο νέα Star Wars αλλά ούτε το Jurassic World μπόρεσαν να το καταφέρουν.

Το Black Panther έχει ήδη ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο σε εισπράξεις παγκοσμίως και αναμένεται να κλείσει στο 1.25 δισ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ