Το πρώτο βιβλίο του Stephen King κυκλοφορεί ξανά στην Ελλάδα σε νέα έκδοση
News

Το πρώτο βιβλίο του Stephen King κυκλοφορεί ξανά στην Ελλάδα σε νέα έκδοση

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Από το 2017 όταν και εξασφάλισαν τα δικαιώματα των βιβλίων του Stephen King στην Ελλάδα, οι εκδόσεις Κλειδάριθμος  προχωρούν σταδιακά και σε επανακυκλοφορίες των κλασικών έργων του σε νέες εκδόσεις.

Σειρά παίρνει τώρα το πρώτο βιβλίο που κυκλοφόρησε ο King πίσω στο μακρινό 1974. To «Κάρι» έρχεται στις 13 Φεβρουαρίου σε όλα τα βιβλιοπωλεία και μπορείτε να δείτε το νέο εξώφυλλο αμέσως μετά τη σύνοψη του βιβλίου.

Η Κάρι Γουάιτ, μια αφελής ασήμαντη μαθήτρια γυμνασίου σε κωμόπολη του Μέιν, χωρίς φίλους και υπό την κυριαρχία της θρησκόληπτης μάνας της, καθημερινά υφίσταται τις λοιδορίες και την περιφρόνηση των συνομηλίκων της. Σιγά-σιγά ανακαλύπτει ότι έχει τηλεκινητικές ικανότητες, τις οποίες τελικά θα στρέψει ενάντια στους βασανιστές της. Μολονότι ο Κινγκ χειρίζεται το υπερφυσικό στοιχείο με τη συνηθισμένη του άνεση και αυτοπεποίθηση, η δύναμη του “Κάρι” έγκειται στην προσεκτική αφήγηση των μικρών τρόμων της επαρχίας: του bullying στο σχολείο, της θρησκοληψίας, της υποκρισίας των ενηλίκων, της εφηβικής σεξουαλικότητας…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ