To πρώτο trailer για την επιστροφή του Last of Us κάνει άλμα στον χρόνο
News

To πρώτο trailer για την επιστροφή του Last of Us κάνει άλμα στον χρόνο

Το πρώτο teaser trailer για τη δεύτερη σεζόν του The Last of Us κυκλοφόρησε από το HBO, μαζί με μια τριάδα από νέα πόστερ. Το υλικό που βλέπουμε είναι ντυμένο μουσικά από το «Future Days» του Pearl Jam και συνεχίζει την ιστορία των επιζώντων της αποκάλυψης Joel (Pedro Pascal), Ellie (Bella Ramsey) και του αδελφού του Joel Tommy (Gabriel Luna).

Παρουσιάζει επίσης νέα μέλη του καστ, τα οποία περιλαμβάνουν συνολικά την Kaitlyn Dever ως Abby, την Isabela Merced ως Dina, τον Young Mazino ως Jesse, την Ariela Barer ως Mel, την Tati Gabrielle ως Nora, τον Spencer Lord ως Owen, τον Danny Ramirez ως Manny και τον Jeffrey Wright ως Isaac. . Η Catherine O’Hara είναι επίσης guest star αυτή τη σεζόν.

Η επίσημη περιγραφή της δεύτερης σεζόν:

«Μετά από πέντε χρόνια ειρήνης που ακολούθησε τα γεγονότα της πρώτης σεζόν, το συλλογικό παρελθόν του Joel και της Ellie τους πλησιάζει, φέρνοντάς τους σε σύγκρουση μεταξύ τους και σε έναν κόσμο ακόμα πιο επικίνδυνο και απρόβλεπτο από αυτόν που άφησαν πίσω τους».

Η σειρά επιστρέφει το 2025, αλλά ούτε τώρα μάθαμε ακριβώς το πότε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.