Το πρώτο τους Live άλμπουμ θα ηχογραφήσουν στο Gagarin οι Planet of Zeus
News

Το πρώτο τους Live άλμπουμ θα ηχογραφήσουν στο Gagarin οι Planet of Zeus

Με ανακοίνωση τους στο Facebook ενημέρωσαν ότι η συναυλία που θα δώσουν στο Gagarin στις 12 Μαΐου θα ηχογραφηθεί και θα αποτελέσει το πρώτο τους live album.

To συγκρότημα ζητάει από τον κόσμο που θα γεμίσει τον χώρο να είναι πιο φωνακλάδες από ποτέ για να γραφτεί άλλη μία σελίδα… πλανητικής ιστορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τους:

Πριν 10 χρόνια ακριβώς και ενώ διανύαμε, μία εποχή κατά την οποία η δημιουργία ενός άλμπουμ και όχι ενός demo, φάνταζε μακρινό όνειρο, κυκλοφόρησε το δισκογραφικό μας ντεμπούτο, “Eleven the hard way”. Από τους 30 “πολεμιστές” στο Rodeo, τα 100 “μούσια” στο After Dark, μέχρι τους 3000 στην Ιερά οδό, συνέβησαν πολλά. Κοιμηθήκαμε σε όλα τα πατώματα της Ευρώπης, ζήσαμε χαρές, λύπες, εντάσεις, χάσαμε ανθρώπους στην πορεία, μα η κοινή μας ανάγκη να πηγαίνουμε μπροστά μουσικά, αλλά και στη ζωή οδήγησε τα “εγώ” μας στο παρασκήνιο και οι πέντε έγιναν ένα. Αυτό δε θα μπορούσε να έχει συμβεί, αν κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, δεν είχαμε εσάς, τους “Πλανητικούς”, στο πλευρό μας. Να μετατρέπετε την κάθε φορά που πατάμε το πόδι μας στο σανίδι, σε βραδιά ορόσημο για τη ζωή μας, να ουρλιάζετε λόγια σημαντικά για εμάς, σα να τα γράψατε εσείς οι ίδιοι, να μας “κουβαλάτε στα χέρια σας”, όταν το σώμα δε μπορεί…

Με αυτές τις σκέψεις ως οδηγό, αλλά και με αφορμή το κλείσιμο μιας δισκογραφικής ενότητας για εμάς, αποφασίσαμε να ηχογραφήσουμε το πρώτο μας live album, το Μάιο, στο Gagarin. Να καταγράψουμε και να σας παραδώσουμε επιτέλους, αυτό το οποίο εμείς ονομάζουμε “ένα ωραίο rock βράδυ”. Σας θέλουμε για ακόμη μια φορά δίπλα μας. Πιο πολλούς. Πιο φωνακλάδες παρά ποτέ. Ελάτε να γράψουμε μαζί, άλλη μια σελίδα “πλανητικής” ιστορίας και να αποδείξουμε ότι ένα Live album δεν είναι απλά μια ρομαντική ανάμνηση, η οποία περιφέρεται αποπροσανατολισμένη στην εποχή tων video singles, αλλά ανάγκη και γιορτή.

Με αγάπη και σεβασμό
Μπάμπης, Στέλιος, Γιάννης, Σεραφείμ, Βασίλης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ