Η πρώτη εικόνα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο από τη νέα ταινία του Σκορσέζε

Roxx |

Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από το το Killers of the Flowers Moon, τη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί μαζί με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και σκηνοθετεί ο Μάρτιν Σκορσέζε.

Το Killers of the Flower Moon βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του αμερικανού δημοσιογράφου, David Grann και καταγράφει την αληθινή ιστορία των δολοφονιών ιθαγενών αμερικανών της φυλής Osage, την περίοδο που ανακαλύφθηκε πετρέλαιο στην περιοχή που ζούσαν. Οι δολοφονίες ήταν από τις πρώτες υποθέσεις που ερεύνησε το τότε νεοσύστατο FBI.Η ταινία αν και ανήκε αρχικά στην Paramount κατέληξε στην Apple, που έδωσε το αστρονομικό ποσό των 200 εκατομμυρίων δολαρίων για να πάρει τα δικαιώματα.

Όπως αναφέρει όμως το Hollywood Reporter, υπήρχε και άλλος λόγος πέρα από το κόστος που η Paramount παραχώρησε τα δικαιώματα. Οι πηγές λένε ότι η κατάσταση άλλαξε όταν ο σκηνοθέτης και ο Ντι Κάπριο αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αλλαγές στο σενάριο. Αρχικά ο Ντι Κάπριο θα υποδυόταν τον καλό της υπόθεσης που θα δούλευε για το νεοσύστατο FBI, στη νέα εκδοχή πήρε τον ρόλο του «κακού» ανιψιού του Ντε Νίρο που θα βρισκόταν σε δίλημμα ανάμεσα στο καλό και το κακό.

Αυτή η αλλαγή έκανε τους ανθρώπους της Paramount ακόμα περισσότερο διστακτικούς αφού θεώρησαν ότι η ταινία μετατρέπεται σε μία μελέτη χαρακτήρα με λιγότερες εμπορικές προεκτάσεις, κάτι που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έριχνε πολύ το μπάτζετ. Ο Σκορσέζε όμως δεν έριξε καθόλου τις απατήσεις του για τη δημιουργία του πρότζεκτ, έτσι φτάσαμε στο σημείο που είμαστε τώρα με την Apple να βάζει ένα τεράστιο στοίχημα που όμως αντέχει να το χάσει οικονομικά σε αντίθεση με την Paramount.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ