Η πρώτη δουλειά των Disharmony είναι εδώ
News

Η πρώτη δουλειά των Disharmony είναι εδώ

Κυκλοφόρησε η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά των δικών μας Disharmony. Ώπα, πολύ κλισέ εισαγωγή. Θα το αλλάξουμε.

Ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος των  Disharmony είναι εδώ, φρέσκος και σπαρταράει ακόμα. Ακούσαμε τον δίσκο και η αλήθεια είναι ότι  μας θύμισε λίγο  Nevermore αλλά αυτό μόνο κακό δεν είναι. Ένα άλμπουμ που καθυστέρησε να βγει, αλλά όπως φαίνεται η αναμονή άξιζε και με το παραπάνω.

Όπως δήλωσε και ο  frontman της μπάντας Χρήστος Κουνέλης :  «Είμαστε χαρούμενοι που σήμερα το SHADES OF INSANITY κυκλοφορεί μέσω της NoiseHead Records σε όλο τον κόσμο. Η Οδύσσεια αυτού του δίσκου παίρνει σήμερα ένα αίσιο τέλος και η μπάντα μπορεί να ασχοληθεί πλέον με τα επόμενα βήματά της. Ευχαριστούμε όλους όσους μας στάθηκαν όλο αυτόν τον καιρό, και υποσχόμαστε να τους αποζημιώσουμε με περισσότερα άλμπουμ τα επόμενα χρόνια…»

Ακούστε το ομώνυμο κομμάτι τώρα. Για περισσότερες λεπτομέρειες για το άλμπουμ κάντε κλικ εδώ. Εμπρός, τι περιμένετε ;

[iframe]<iframe width=”100%” height=”166″ scrolling=”no” frameborder=”no” src=”https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/129644885&auto_play=true&color=ff6600″></iframe>[/iframe]

1557649_557283984356245_1520150945_n

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ