Οι πρώτες πληροφορίες για τη δεύτερη σεζόν του True Detective είναι εδώ
Movies and TV

Οι πρώτες πληροφορίες για τη δεύτερη σεζόν του True Detective είναι εδώ

Για να το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή, δεν μιλάμε για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, αφού σύμφωνα με τον Nic Pizzolatto το κάστινγκ δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.

Ο δημιουργός της σειράς,  μίλησε όμως για τη δεύτερη σεζόν και μας εδωσε αρκετές πληροφορίες. Και μάλιστα πολύ ενδιαφέρουσες.

[signoff icon=”quote-circled”]«Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε με τρεις κεντρικούς ρόλους. Η τοποθεσία είναι η Καλιφόρνια, όχι όμως το Λος Άντζελες, αλλά κάποιες λιγότερο γνωστές περιοχές.

Προσπαθούμε να καταγράψουμε την ατμόσφαιρα και την ψυχοσύνθεση της τοποθεσίας ακριβώς όπως κάναμε και στην πρώτη σεζόν. Οι χαρακτήρες είναι εντελώς καινούργιοι και νιώθω μεγάλη αγάπη για όλους τους.

Έχουμε το προσχέδιο για ολόκληρη τη σεζόν και μερικά σενάρια έτοιμα. Πιθανότατα θα αρχίσουμε το κάστινγκ μέσα στον επόμενο μήνα».[/signoff]

Ορίστε λοιπόν. Καμία ελπίδα να δούμε κάποιον από τους πρωταγωνιστές της πρώτης σεζόν (αν και αυτό το ξέραμε) και καμία συμφωνία για πρωταγωνιστικούς ρόλους, παρά το γεγονός ότι το όνομα του Μπραντ Πιτ έχει παίξει πολύ.

Όπως και να χει, λεπτομέρειες θα έχουμε σύντομα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ