Οι πρώτες εικόνες του Κρίστιαν Μπέιλ από τα γυρίσματα του Thor
News

Οι πρώτες εικόνες του Κρίστιαν Μπέιλ από τα γυρίσματα του Thor

Μία από τις ταινίες της Marvel που περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία είναι φυσικά το Love and Thunder του Thor με τα γυρίσματα να βρίσκονται αυτή την εποχή σε πλήρη εξέλιξη. Ο Taika Waititi θα είναι ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη μετά τη μεγάλη επιτυχία του Ragnarok, o Κρις Χέμσγουορθ γίνεται ο πρώτος Avenger με τέταρτη solo ταινία, ενώ η Νάταλι Πόρτμαν επιστρέφει στο MCU και αναμένεται να σηκώσει και το σφυρί του Thor.

Το ντεμπούτο του στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel θα κάνει και ο Κρίστιαν Μπέιλ στο ρόλο του Gorr, the God-Butcher που θα αποτελέσει τον μεγάλο αντίπαλο του Thor στη νέα ταινία.

Ο 47χρονος ηθοποιός που εντυπωσιάζει πάντα με τις μεταμορφώσεις του για τις ανάγκες των ταινιών του αυτή τη φορά παρουσιάζεται στα γυρίσματα με ξυρισμένο κεφάλι όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

O χαρακτήρας που υποδύεται ο Κρίστιαν Μπέιλ, έκανε ντεμπούτο στα κόμικ το 2013. Όταν η οικογένεια του πεθαίνει ρίχνει την ευθύνη στους θεούς που δεν έκαναν τίποτα για να τους σώσουν και έτσι αποφασίζει να τους βγάλει από την μέση έναν-έναν μέχρι που φτάνει στον Thor.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ