Οι πρώτες εικόνες από τη σειρά για την περίφημη κασέτα της Πάμελα Άντερσον με τον Τόμι Λι!

Roxx |

Πίσω στα μέσα της δεκαετίας του ’90, το πρώιμο internet πήρε φωτιά από τη διαρροή του σeξ tape της Πάμελα Άντερσον με τον ντράμερ των Motley Crue, Τόμι Λι. Η κασέτα είχε κλαπεί από το σπίτι του ζευγαριού και ανέβηκε σε site της Internet Entertainment Group. Η Πάμελα έκανε μήνυση στην εταιρεία οι δύο πλευρές τα βρήκαν και το βίντεο δημοσιεύθηκε ξανά.

25 χρόνια μετά το περιστατικό γίνεται σειρά από το Hulu και μάλιστα με γνωστούς πρωταγωνιστές αφού τον Τόμι Λι θα υποδυθεί ο Σεμπάστιαν Σταν (o Winter Soldier της Marvel) και την Πάμελα Άντερσον η Λίλι Τζέιμς (Baby Driver).Πρόκειται για μία κωμική προσέγγιση της υπόθεσης με τον Σεθ Ρόγκεν θα υποδύεται τον τύπο που έκλεψε την κασέτα, ενώ το πρώην ζευγάρι δεν έχει ανάμιξη στη δημιουργία της σειράς.

Το Pam & Tommy όπως είναι το όνομα της σειράς, θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα δούμε ακόμα τους Nick Offerman, Taylor Schilling και Andrew Dice Clay.

Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες της σειράς με του δύο πρωταγωνιστές να μεταμορφώνονται για τις ανάγκες των ρόλων, ενώ για καθαρά εγκυκλοπαιδικούς λόγους μπορείτε να βρείτε το περίφημο βίντεo σε πολλά σημεία στο internet.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ