Προσπαθούμε να μαντέψουμε ποιος θα παίξει στο Rockwave στις 5 Ιουνίου
Music

Προσπαθούμε να μαντέψουμε ποιος θα παίξει στο Rockwave στις 5 Ιουνίου

Την προηγούμενη εβδομάδα η Didi Music ανακοίνωσε την πρώτη ημέρα διεξαγωγής του φετινού Rockwave Festival.

Κυριακή 5 Ιουνίου.

Δεν μας είπαν περισσότερα πράγματα αν και έχουμε την υποψία ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις σύντομα, έτσι είπαμε να αρχίσουμε τις θεωρίες.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν δέκα ονόματα που θα μπορούσαν να είναι headliners στο Rockwave και έχουν ξαναέρθει στην Ελλάδα και ψάξαμε το πρόγραμμα τους. Αν είναι δηλαδή διαθέσιμοι εκείνη την ημέρα.

Πάμε λοιπόν να τους δούμε έναν-έναν.

Muse

Δεν παίζουν πουθενά εκείνη την ημέρα αλλά παίζουν τις δύο προηγούμενες σε Πράγα και Βερολίνο και την επόμενη στο Αμβούργο.

Black Sabbath

Το τριήμερο 3-4-5 Ιουνίου παίζουν στα δίδυμα Festival Rock Am Ring και Rock Im Park. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ποιες μέρες παίζουν αλλά μοιάζει απίθανο να έρθουν στα καπάκια στην Ελλάδα ακόμα και αν δεν παίζουν την Κυριακή. Είναι και μεγάλοι άνθρωποι.

Metallica

Δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τις στάσεις της καθιερωμένης ευρωπαϊκής τους εξόρμησης. Μέχρι να τις ανακοινώσουν ελπίζουμε.

Iron Maiden

Τους ξεχνάμε τουλάχιστον για τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Την Κυριακή 5 Ιουνίου παίζουν στη Βιέννη.

Slipknot

Βρίσκονται στα τελειώματα της περιοδείας για το Gray Chapter και ακόμα δεν ξέρουμε αν θα έρθουν Ευρώπη. Τον Ιούλιο έχουν προγραμματισμένη μία εμφάνιση σε αμερικάνικο φεστιβάλ αλλά τον Ιούνιο τίποτα προς το παρόν.

Rammstein

Στις 3 Ιουνίου παίζουν στη Βιέννη. Στις 4 παίζουν στη Λουκέρνη. Στις 5 του μήνα δεν υπάρχει προγραμματισμένη εμφάνιση αλλά είναι κομματάκι δύσκολο να παίξουν τρεις μέρες σερί.

Red Hot Chili Peppers

Ίδια περίπτωση με τους Black Sabbath. Είναι headliners σε Rock Am Ring και Rock Im Park και μία εμφάνιση τους στην Ελλάδα στις 5 του μήνα μοιάζει απίθανη ακόμα και αν έχουν κενό.

The Offspring

Να μια πιθανή περίπτωση. Έρχονται στην Ευρώπη το καλοκαίρι και ξεκινούν τις εμφανίσεις από την Ελβετία στις 8 Ιουνίου. Άρα στις 5 είναι ελεύθεροι.

Deftones

Πολλοί τους ζητάνε αλλά εκείνο το τριήμερο παίζουν και αυτοί στη Γερμανία. Τους ξεχνάμε για τις 5 του μήνα.

Με μια πρόχειρη ματιά από την δεκάδα που επιλέξαμε πιο πιθανές περιπτώσεις είναι αυτές των Offspring και των Metallica. Δύσκολες υποθέσεις βέβαια και οι δύο. Μπορεί βέβαια να έχουμε πέσει εντελώς έξω και να έρθει κάποιο όνομα που δεν το περιμέναμε, αλλά εδώ θα είμαστε να το δούμε όταν έρθει η ώρα των ανακοινώσεων.

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2016/01/radio-arthro.png ” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ