Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι παίζει με το άλμπουμ των System of a Down
News

Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι παίζει με το άλμπουμ των System of a Down

Σε μία ημέρα όπως η 9η Νοεμβρίου που θα μείνει στην ιστορία ως η μέρα εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των Η.Π.Α. μόνο δύο ειδήσεις θα μπορούσαν να φέρουν ένα χαμόγελο στα χείλη των μουσικόφιλων.

Νέο άλμπουμ από τους System of a Down και επανασύνδεση των Rage Against the Machine.

H πρώτη είδηση ήταν αυτή που έσκασε τελικά και η δημοσίευση από το Kerrang της συνέντευξης του John Dolmayan τη συγκεκριμένη μέρα μοιάζει 100% προμελετημένη.

Όχι ότι μας χάλασε κάθε άλλο.

Όλα τα site του κόσμου λοιπόν, ανάμεσα τους και εμείς, μετέφεραν την είδηση σχεδόν ως επίσημη ανακοίνωση της μπάντας. «Οι System of a Down ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ για το 2017» είναι ο τίτλος που παίζει παντού σχεδόν στο εξωτερικό.

Υπάρχει όμως ένα μικρό θεματάκι. Δεν έχουμε να κάνουμε με ανακοίνωση της μπάντας αλλά με δηλώσεις του ντράμερ τους. Ο Dolmayan είπε ότι έχουν γράψει περίπου 15 τραγούδια τα οποία θα μπορούσαν να είναι στο νέο άλμπουμ της μπάντας.

Στις αρχές του Σεπτέμβρη είχαμε δει και φωτογραφίες από το στούντιο την ώρα του τζαμαρίσματος.

Υπάρχει όμως μία σημαντική παράμετρος σε όλα αυτά. Και ακούσει στο όνομα Serj Tankian.

Δεν τον είχαμε δει σε καμία από τις φωτογραφίες από το στούντιο και μάλιστα υπάρχει μία δήλωση του για το θέμα που δημοσιεύθηκε στο LA Weekly σε συνέντευξη 24 ώρες πριν το θέμα του Kerrang.

Ανάμεσα σε άλλα όταν τον ρωτάνε για το άλμπουμ των System of a Down απαντάει τα εξής:

Θα μαζευτούμε και θα δούμε αν η μουσική θα είναι για τους System ή όχι. Και ποιος ξέρει;  Αν είναι για τους System τότε πολύ ωραία. Αν δεν είναι για τους System τότε και πάλι πολύ ωραία.

Θυμίζουμε ότι ο John Dolmayan στις δηλώσεις του τονίζει ότι θέλει όλοι τους να είναι 100% ικανοποιημένοι με τη μουσική, οπότε αυτό που βγάζουμε ως συμπέρασμα, τουλάχιστον προς το παρόν, είναι ότι μαζί με τους Daron Malakian και Shavo έχουν γράψει κάποια τραγούδια και περιμένουν από τον Serj το αν θα δεχτεί να προσχωρήσουν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η μπάντα θα κάνει συναυλίες το καλοκαίρι οπότε μέχρι τότε θα έχουν βρεθεί και ελπίζουμε να έχουν λυθεί όλα τα θέματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ