Η προπώληση για την τριήμερη συνεργασία του Release Athens με το SNF Nostos ξεκίνησε
News

Η προπώληση για την τριήμερη συνεργασία του Release Athens με το SNF Nostos ξεκίνησε

Tο Release Athens συναντά το SNF Nostos για το μεγάλο συναυλιακό γεγονός του καλοκαιριού! Μία συνεργασία έκπληξη, δύο σκηνές. 20, 21 και 23 Ιουνίου 2023. Η προπώληση έχει ξεκινήσει.

Το 2023, το Release Athens και το SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ενώνουν τις δυνάμεις τους, παρουσιάζοντας τρεις μοναδικές φεστιβαλικές ημέρες σε δύο σκηνές. Το Release Athens x SNF Nostos πραγματοποιείται στις 20, 21 και 23 Ιουνίου και φέρνει μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας και ελληνικής σκηνής σε δύο stages, στην Πλατεία Νερού και το Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), δίνοντάς μας την ευκαιρία να ζήσουμε ένα συναρπαστικό συναυλιακό τριήμερο που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Release Athens 2023. Με την υποστήριξη του ΙΣΝ, τις συγκεκριμένες τρεις ημέρες τo εισιτήριο θα είναι ακόμα πιο προσιτό, με πρόσβαση και στις δύο σκηνές.

Την Τρίτη 20 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού, υποδεχόμαστε τη Rosalía, το απόλυτο pop icon των ημερών μας, στην πρώτη της εμφάνιση στην Ελλάδα. Η Ισπανίδα superstar μετά την κυκλοφορία του αριστουργηματικού “Motomami”, το οποίο αποθεώθηκε από όλα τα σημαντικά μουσικά έντυπα και βρέθηκε σε κάθε σημαντική λίστα με τους δίσκους της χρονιάς, ετοιμάζεται να σαρώσει τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ του πλανήτη με προγραμματισμένες εμφανίσεις στο Coachella, το Lollapalooza, το Primavera και το Rock Werchter, μεταξύ πολλών άλλων. Ετοιμαστείτε για ένα show που οι New York Times χαρακτήρισαν ως “μία από τις καλύτερες εμφανίσεις που έχουμε δει τα τελευταία πέντε χρόνια. Η Rosalía είναι ένα παγκόσμιο pop είδωλο του μεγέθους της Beyonce και της Rihanna”.

Η προπώληση ξεκινάει σήμερα, 10 Φεβρουαρίου, στις 11:00, προς 45€. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στη συνέχεια.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με αρχική τιμή 120€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο.

Επισημαίνουμε πως ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος που προσφέρει τις παραπάνω παροχές λειτουργεί μόνο στην Πλατεία Νερού αλλά οι κάτοχοι των VIP εισιιτηρίων έχουν πρόσβαση και στις δύο σκηνές.

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου, headliners θα είναι δύο ξεχωριστά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Το πάντα ανήσυχο ντουέτο των Röyksopp θα φέρει στην Πλατεία Νερού μια πραγματικά πλούσια και φαντασμαγορική live παραγωγή, για να αποδείξει αυτό που έγινε προφανές μετά την κυκλοφορία της τριλογίας “Profound Mysteries”: οι Νορβηγοί, δύο δεκαετίες μετά τη δημιουργία τους, βρίσκονται στην καλύτερη φάση της καριέρας τους.

Στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ, θα ανέβει το μουσικό φαινόμενο από την Αυστραλία, οι Tash Sultana, στην παρθενική τους εμφάνιση στη χώρα μας. Από το 2016 και το τραγούδι “Jungle”, το οποίο έγινε viral σε ολόκληρο τον πλανήτη, μέχρι σήμερα, οι Tash Sultana κατάφεραν να γνωρίσουν μεγάλη επιτυχία στην Αυστραλία, να κάνουν εμφατικά sold-out σε μερικές από τις σπουδαιότερες αρένες του κόσμου, να κυκλοφορήσουν δύο δίσκους που εντυπωσίασαν κοινό και κριτικούς. Σήμερα, είναι έτοιμοι για μια μεγάλη περιοδεία σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο που θα τους φέρει και στο Release Athens x SNF Nostos.

Τέλος, την Παρασκευή 23 Ιουνίου, υποδεχόμαστε δύο σπουδαία ονόματα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην post punk και τη rock μουσική. Η θρυλική Siouxsie θα ανέβει στη σκηνή της Πλατείας Νερού για να μας υπενθυμίσει γιατί θεωρείται μια από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες των τελευταίων δεκαετιών. Η ανακοίνωση της επιστροφής της στη σκηνή τον περασμένο Δεκέμβριο, μετά από 15 χρόνια, αποτέλεσε μια από τις πιο σημαντικές μουσικές ειδήσεις της χρονιάς που πέρασε και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι – και τυχεροί – που θα εμφανιστεί και στην Ελλάδα στο πλαίσιο του Release Athens x SNF Nostos.

Headliner στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) θα είναι οι υπέροχοι Interpol, το συγκρότημα που στις αρχές των 00s συντάραξε τη σκηνή της Νέας Υόρκης αλλά και ολόκληρο τον μουσικό κόσμο, επαναφέροντας τον ήχο του post punk και δίνοντάς του μία σύγχρονη διάσταση. Στις 23 Ιουνίου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα από τα πιο ξεχωριστά, συνεπή και διαχρονικά rock συγκροτήματα του 21ου αιώνα.

Η προπώληση και για τις δύο αυτές ημέρες (21 και 23 Ιουνίου), ξεκινάει σήμερα, 10 Φεβρουαρίου, στις 11:00, προς 30€. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στη συνέχεια.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με αρχική τιμή 100€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο.

Επισημαίνουμε πως ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος που προσφέρει τις παραπάνω παροχές λειτουργεί μόνο στην Πλατεία Νερού αλλά οι κάτοχοι των VIP εισιτηρίων έχουν πρόσβαση και στις δύο σκηνές.

Περισσότερα ονόματα και για τις τρεις ημέρες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Διάθεση εισιτηρίων:

Τηλεφωνικά στο 11876
Online στα releaseathens.gr / viva.gr

Φυσικά σημεία: Καταστήματα  Wind, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr / www.snfnostos.org

*Τα έσοδα των εισιτηρίων αποδίδονται αποκλειστικά στο Release Athens. Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) είναι φιλανθρωπικός οργανισμός που πραγματοποιεί δωρεές προς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Tο ΙΣΝ δεν δέχεται δωρεές από ιδιώτες, εταιρείες ή άλλου είδους οργανισμούς.

Παράλληλα, το ΙΣΝ θα προχωρήσει σε επιπλέον δωρεές ύψους €500.000 που θα φέρουν το όνομα SNF X Release Athens προς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς με αποστολή την ενίσχυση της Ψυχικής Υγείας, στο πλαίσιο της ευρύτερης θεματικής του φετινού SNF Nostos που είναι αφιερωμένη σε αυτή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ