Οι Prophets of Rage έριξαν πανηγυρική αυλαία σε ένα από τα καλύτερα συναυλιακά καλοκαίρια μας
News

Οι Prophets of Rage έριξαν πανηγυρική αυλαία σε ένα από τα καλύτερα συναυλιακά καλοκαίρια μας

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Μετά τον ευχάριστο πονοκέφαλο που μας προκάλεσαν οι (κυριολεκτικά) δεκάδες συναυλίες που έπρεπε χωρέσουμε μέσα στο καλοκαίρι μας, είχε έρθει στις 27 Αυγούστου να ρίξουμε την αυλαία με ότι πιο κοντινο κυκλοφορεί αυτή την εποχή στους Rage Against the Machine.  Οι Prophets of Rage ήρθαν στη χώρα μας για μία συναυλία στο κλειστό του Φαλήρου και παρά το γεγονός ότι μεγάλο μέρος του κοινού «δαιμονίστηκε» από την ταλαιπωρία στην τεράστια ουρά μέχρι να καταφέρουν να μπουν τελικά στο χώρο, μπορούμε να πούμε ότι η εμφάνιση της μπάντας μας αντάμειψε στο έπακρο.

Στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι, από τις πρώτες νότες μέχρι και το εκρηκτικό φινάλε του Bombtrack με τα συνολικά εννέα τραγούδια των RATM μαζί με τζούρες από Cypress Hill και Public Enemy αλλά και τα ωραιότατα singles της μπάντας έδεσαν το… γλυκό μίας μεγαλοπρεπούς εμφάνισης. Θέλαμε περισσότερα μπαρ για να πιούμε μια μπύρα σαν άνθρωποι, θέλαμε καλύτερο ήχο, αλλά αυτό που ζήσαμε από τη μπάντα σίγουρα έρχεται ως αντίβαρο και μας αφήνει με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Ελπίζουμε να τους δούμε ξανά σε καλύτερες συνθήκες και ελπίζουμε ακόμα περισσότερο να αποφασίσει ο Zack De La Rocha να μπει ξανά στη μπάντα και να μας τρελάνουν τελείως! Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν την έκσταση που βίωσαν όσοι πήγαν στο γήπεδο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ