O πρόεδρος της Disney για το Star Wars: «Μόλις ξεκινήσαμε»
News

O πρόεδρος της Disney για το Star Wars: «Μόλις ξεκινήσαμε»

Το Rise of Skywalker προβάλλεται στους κινηματογράφους από την προηγούμενη εβδομάδα και έχει καταφέρει μετά το χλιαρό ξεκίνημα, να καλύψει έδαφος και να προσπεράσει τις επιδόσεις που είχε κάνει το Last Jedi πριν δύο χρόνια τέτοια εποχή.

Αυτή είναι η τελευταία ταινία του Star Wars για τη ιστορία των Skywalker ενώ θα χρειαστεί να περιμένουμε μία τριετία για να δούμε στη μεγάλη οθόνη το επόμενο πρότζεκτ, όποιο και αν είναι αυτό. Ο πρόεδρος της Disney, Bob Iger μιλώντας στο επίσημο κανάλι του Star Wars στο youtube, τόνισε πώς νιώθει ότι τώρα ξεκινάνε.

Θυμίζουμε ότι η αγορά της LucasFilm από τη Disney έγινε το 2012 και από τότε έχουμε δει πέντε ταινίες και μία σειρά για το Star Wars.

«Ήταν μία γεμάτη και εντυπωσιακή διαδρομή, αλλά στη πραγματικότητα νομίζω ότι μόλις ξεκινήσαμε. Έχουμε πετύχει πολλά με τις ταινίες για τους Skywalker, με το θεματικό πάρκο και τα υπόλοιπα πρότζεκτ, αλλά αισθάνομαι ότι είμαστε στην αρχή της εξερεύνησης των μεγάλων δυνατοτήτων του Star Wars. Χρειάστηκε να περάσει ένα διάστημα για να γίνει η LucasFilm κανονικό μέλος της Disney και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: