Οι Prins Obi & The Dream Warriors σε συναυλιακή ρεβάνς στο Temple

Roxx |

Prins Obi & The Dream Warriors ζωντανά στην Αθήνα
Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι)
Κυριακή 17 Φεβρουαρίου
Πόρτες: 21:00
Πληροφορίες: www.facebook.com/events/2158217867838166

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:  • 6€ (προπώληση)
  • 8€ (ταμείο)

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Prins Obi είναι το alter ego του Γιώργου Δημάκη, μουσικού, φαρμακοποιού και μέλους των Baby Guru. Μαζί με τους τελευταίους κυκλοφόρησαν τέσσερεις πλήρεις δισκογραφικές δουλειές (“Baby Guru”, “Pieces”, “Marginalia” και “IV”), ένα mini-album (“Sunshine Special”) και 5 ψηφιακά EPs, ενώ έχουν εμφανιστεί ζωντανά σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική (Eurosonic, CMJ Music Marathon, Europavox κ.α.).

Ο ίδιος έχει κάνει την παραγωγή στο ντεμπούτο album των KU, υπό τον τίτλο “Feathers” και ήταν συμπαραγωγός και στον διάδοχό του, με τον τίτλο “Ganja”, ενώ συμμετείχε στην ηχογράφηση του αυτοσχεδιαστικού διμελούς project ΧΛΟΗ, με τον τίτλο “And Tomorrow Again”. Επιπρόσθετα, συμμετείχε ως guest στο solo album του King Elephant, στο “Sudden Death” του Blend Mishkin και στο ομώνυμο album των No Man’s Land, στους οποίους διετέλεσε και full time μέλος για μια περίοδο. Τέλος, ήταν μέλος των Duke Abduction, με τους οποίους κυκλοφόρησε το ντεμπούτο “The Curious World of Duke Abduction” το 2010.

Τον Δεκέμβριο του 2013, το ψηφιακό EP “Love Songs for Instant Success” διατέθηκε για δωρεάν download, ενώ τον Νοέμβριο του 2014, το πρώτο solo album του, υπό τον τίτλο “Notions”, κυκλοφόρησε μέσω της Inner Ear. Ο διάδοχός του, το επίσης πλήρες album “The Age of Tourlou”, κυκλοφόρησε την Record Store Day του 2017, και εκτελέστηκε ζωντανά με την βοήθεια των Dream Warriors. Μαζί τους ηχογράφησε το τρίτο και τελευταίο album “Prins Obi & The Dream Warriors”, το οποίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2018.

LINKS:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ