Το Pre/Post Festival χτυπάει στη καρδιά της Πρέβεζας
News

Το Pre/Post Festival χτυπάει στη καρδιά της Πρέβεζας

Μερικές φορές γινόμαστε γραφικοί, επαναλαμβάνοντας το πόσο αξιόλογη έχει γίνει η εγχώρια εναλλακτική σκηνή. Είναι όμως γεγόνος. Ποιοτικά σχήματα σε όλα τα μουσικά είδη ξεπηδούν μέρα με τη μέρα, βάζοντας –σε πολλές περιπτώσεις- τα γυαλιά σε αντίστοιχα του εξωτερικού.

Αρκεί όμως αυτό; Προφανώς και όχι. Ηχολήπτες, παραγωγοί, γραφίστες, σκηνοθέτες, αρθρογράφοι, bloggers, ο καθένας από τη θέση του, βάζουν το δικό τους λιθαράκι σε αυτό που λέγεται «σκηνή» (ελλείψει καλύτερης περιγραφής) και που στην πραγματικότητα αποτελεί μια διαρκώς αναπτυσσόμενη καλλιτεχνική κοινότητα. Είμαστε ευλογημένο ως χώρα σε αυτό το θέμα. Αυτό είναι βέβαιο.

Μέρος της προσπάθειας αποτελούν φυσικά και οι διοργανωτές συναυλιών. Οι τρεις μήνες του καλοκαιριού, βρίσκουν πολλούς εξ’ αυτών να διοργανώνουν τα δικά τους φεστιβάλ. Προσπάθειες πολυδιάστατες και πολυποίκιλες, στην πλειοψηφία τους λαμβάνουν χώρα σε εξωτερικούς χώρους, δίνοντας τη δική τους ώθηση σε όλο αυτό το όμορφο καλλιτεχνικό σύστημα.

Μία από αυτές τις προσπάθειες είναι και το Pre/Post Festival της Πρέβεζας. Για έβδομη χρονιά φέτος, για πρώτη φορά σε διαφορετικό χώρο διεξαγωγής, χτυπάει στη καρδιά της πόλης, προσφέροντας κάτι που –όπως φαίνεται- της λείπει.

Βρήκαμε τον εμπνευστή και κεντρικό διοργανωτή του φεστιβάλ, Νίκο Τόλη και θελήσαμε να μάθουμε τα πάντα γύρω από τις απαρχές και τη φύση της προσπάθειας, τα όνειρά και της επιδιώξεις γύρω από αυτήν, τις φετινές συμμετέχουσες μπάντες και τους ανθρώπους πίσω από τη διοργάνωση. Μας τα είπε όλα, εγκάρδια, γενναιόδωρα, στακάτα, αντρίκια και παντελονάτα!

Του Μάριου Αποστόλου

***

Γιατί Pre/Post festival λοιπόν; Ένας τόσο τεχνικός όρος για ένα τόσο καλλιτεχνικό εγχείρημα; Μου φαίνεται έντονη αντίθεση. Μήπως υπονοείται η κατάσταση πριν και μετά αποφασίσετε να ασχοληθείτε με αυτό;

Είναι τεχνικός όρος και όσοι γνωρίζουν από ηχοληψία αντιλαμβάνονται περί τίνος πρόκειται πιστεύω. Μετά από brainstorming για να βρούμε όνομα καταλήξαμε σε αυτό μιας και το “pre” παραπέμπει λίγο στην πόλη που διεξάγεται το fest (Πρέβεζα). Όσο για το “post” δεν έχει κάποια βάση, η αλήθεια είναι (γέλια). Γενικά πιστεύω πως το όνομα είναι πιασάρικο, και υποδηλώνει πως πρόκειται για ένα εναλλακτικό event χωρίς να περιορίζει το είδος που θα κινηθεί μουσικά το fest.

Για πρώτη φορά φέτος λοιπόν θα διεξαχθεί εκτός του Κάστρου του Παντοκράτορα, αλλά αντί αυτού, στο Δημοτικό Κηποθέατρο. Τι συνέβη και υπήρξε αυτή η αλλαγή; Πες μας και δυο πράγματα για τον καινούριο χώρο. Θα συνεχίσετε εκεί και του χρόνου ή θα επιχειρήσετε να… επαναπατριστείτε;

Το Κάστρο του Παντοκράτορα είναι ένας υπέροχος χώρος. Χτισμένο στις αρχές του 19ου αιώνα προκαλεί δέος σε μουσικούς και επισκέπτες. Είναι όμως δυστυχώς και ένας παραμελημένος χώρος και αν θυμάμαι καλά το πρώτο Pre/Post to 2011 ήταν από τις πρώτες εκδηλώσεις που έγιναν στον Κάστρο ύστερα από πολλά χρόνια. Το Pre/Post είχε ταυτιστεί με το Κάστρο του Παντοκράτορα είναι η αλήθεια. Προέχει όμως ή ασφάλεια όλων και αυτή τη στιγμή το Κάστρο δεν μπορεί με ασφάλεια να φιλοξενήσει κάποιο event πόσο μάλλον ένα δυναμικό event σαν το Pre/Post που τα decibel και η “ένταση” είναι σε υψηλά επίπεδα. Απ’ όσο γνωρίζουμε γίνονται ενέργειες από τον Δήμο Πρέβεζας και την Εφορία Αρχαιοτήτων για την αποκατάσταση των -φυσιολογικών  με την πάροδο του χρόνου- φθορών και ελπίζουμε το Κάστρο του Παντοκράτορα να είναι ξανά λειτουργικό και ασφαλές σύντομα. Αν γίνει αυτό, θα το σκεφτούμε για επαναπατρισμό. Ο καινούργιος χώρος είναι ένας καθαρά συναυλιακός χώρος. Σε εμάς τους ντόπιους δεν έχει τη μαγεία του Κάστρου αλλά πιστέψτε με, από μια ουδέτερη ματιά είναι πραγματικά υπέροχος. Είναι σαφώς πιο λειτουργικός από το Κάστρο (μεγάλο stage, τουαλέτες, bar, backstage) οπότε όλα αυτά δεν χρειάζεται να στηθούν από το μηδέν (στο Κάστρο δεν έχει τρεχούμενο νερό, ούτε ρεύμα) και βρίσκεται και αυτός δίπλα στην θάλασσα και περιτριγυρισμένος από δέντρα. Υπάρχει επίσης και εξέδρα για όσους κουραστούν ή όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το fest ξεκούραστα.  Πιστεύω πως το Δημοτικό Κηποθέατρο δεν πρόκειται να ξενίσει κανέναν. Το αντίθετο ίσως.

Τέσσερις μόλις μπάντες λοιπόν, την ίδια στιγμή που άλλα φεστιβάλ έχουν αχανή line-up ακόμη και 10-15 σχημάτων. Πού οφείλεται αυτή η απόφαση; Μήπως με πολλές μπάντες και την ώρα έναρξης πολύ νωρίς θα χανόταν και το νόημα του εγχειρήματος; Στην Ελλάδα νομίζω δεν φημιζόμαστε για τη συναυλιακή μας παιδεία

Αυτό ακριβώς που λες. Δεν υπάρχει συναυλιακή παιδεία και πραγματικά δεν θέλαμε να υπάρχουν πολλές μπάντες και να παίζουν μπροστά σε 5 άτομα. Έχει παρατηρηθεί αυτό το φαινόμενο σε πολλά festivals δυστυχώς. Επίσης, αν ρίξεις μια ματιά θα δεις πως 4-6 μπάντες είναι ο αριθμός των συγκροτημάτων που παίζουν σε φεστιβάλ της εμβέλειας του Pre/Post μιας και πιστεύω πως όλοι όσοι διοργανώνουμε σκεφτόμαστε  το ίδιο. Σε πλάνα που υπάρχουν για ένα διήμερο Pre/Post ίσως τολμήσουμε τη δεύτερη μέρα την προσθήκη περισσοτέρων συγκροτημάτων. Αλήθεια τώρα, θα έρθει κάποιος στις έξι το απόγευμα να δει μια μπάντα που ανοίγει ένα fest, με 40 βαθμούς Κελσίου και την θάλασσα δίπλα του; “Φεστιβαλική παιδεία” και τα συναφή… Μεγάλη κουβέντα.

Έχετε κόσμο και από τις μεγάλες ελληνικές πόλεις, πχ Αθήνα και Θεσσαλονίκη; Υπάρχει εύκολος και οικονομικός τρόπος πρόσβασης ή το αυτοκίνητο είναι η μόνη λύση στην προκειμένη περίπτωση;

Κόσμο έχουμε επειδή η Πρέβεζα είναι τουριστικός προορισμός και επειδή τυχαίνει και υπάρχουν παραθεριστές από διάφορες πόλεις της Ελλάδας εκείνη την εποχή στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Εκτός από το Pre/Post και το River off Souls δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχα εναλλακτικό με ποιότητα να συμβαίνει στην περιοχή, οπότε για κάποιον που ασχολείται με τα events και την εναλλακτική σκηνή, αυτά τα δύο events αποτελούν μονόδρομο. Προσπαθούμε να κάνουμε μια επαγγελματική δουλειά και έχουμε “κερδίσει” επισκέπτες από κοντινές μεγάλες πόλεις (Γιάννενα, Άρτα, Αγρίνιο κλπ) και κάθε χρόνο κερδίζουμε επισκέπτες και από λίγο πιο μακριά. Μέσα στη πανδαισία των φεστιβάλ τη σήμερον ημέρα, υπάρχουμε κι εμείς. Έχουμε αντέξει εφτά χρόνια κι ελπίζω κάθε χρόνο να εξελισσόμαστε και να μπορούμε να προσφέρουμε κάτι καλύτερο στους επισκέπτες. Επίσης, όσοι θέλουν να συνδυάσουν τις διακοπές τους στην περιοχή, έχουν και μια καλή πρόταση πλέον το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου!

Πες μου από τη καρδιά σου δυο λόγια για καθεμία εκ των μπαντών του φετινού line-up. Δεν θέλω να μου περιγράψεις τι είναι η κάθε μπάντα, αλλά τι σημαίνει για εσένα η ίδια, η μουσική της και η συμμετοχή της στο festival.

Planet of Zeus: Το μεγαλύτερο όνομα του fest, χρόνια στο κουρμπέτι, μεγάλο φανατικό κοινό, τα λόγια περιττεύουν. Είναι ίσως η μπάντα που αναζωπύρωσε το ελληνικό stoner και το έβγαλε προς τα έξω, κάποια χρόνια πριν. Μιλάμε για έναν από τους καλύτερους πρεσβευτές της ελληνικής stoner / metal / rock σκηνής στο εξωτερικό μέχρι και σήμερα. Τιμή μας που συμμετέχουν στο φετινό Pre/Post.

Naxatras: Οι αγαπημένοι μου Naxatras, είναι η πρώτη μπάντα που έκλεισε για το φετινό Pre/Post και είχε γίνει προσπάθεια να γίνει αυτό και πέρυσι αλλά… κάλιο αργά παρά ποτέ! Απίστευτα ταλέντα, μαγικά riffs, και μια μπάντα που έχει εξελιχθεί ανοδικά, δείχνοντας άκρατο επαγγελματισμό. Congrats!

Deaf Radio: Η έκπληξη της χρονιάς! Με πήραν τηλέφωνο για να κλείσουμε το live και εκείνη τη στιγμή άκουγα το δίσκο τους. Με ρώτησαν αν τους ξέρω και έβαλα το ακουστικό στο ηχείο. Παγωμάρα και μετά γέλια. Μετά από αυτό δεν μπορούσε να μην κλείσει το deal. Αλήθεια τώρα, υπάρχει κάποιο μέτριο κομμάτι στο “Alarm”; Ούτε καν! Απλά αριστουργηματικό!

Stoned Spirit: Νεανική μπάντα, τους είδα ζωντανά πριν καιρό, εντυπωσιάστηκα από το δέσιμο και την ενέργεια που βγάζουν στην σκηνή. Έχουν πράγματα να δώσουν στο χώρο και νομίζω πως όσοι δεν τους έχουν δει, θα εκπλαγούν θετικά.

Πώς και δεν συμμετέχει κάποιο local σχήμα της Πρέβεζας. Δεν υπάρχει σκηνή εκεί;

 Υπάρχει μόνο μια μπαντάρα από εδώ, οι 2 Headed Dogs, που παίζουν garage/stoner αλλά έχουν παίξει στα τελευταία δύο Pre/Post και θεωρήσαμε πως θα ήταν υπερβολή μια τρίτη συμμετοχή. Οι Stoned Spirit από την γειτονική Άρτα δίνουν το στίγμα της τοπικής μπάντας μια χαρά.

Δεν βλέπουμε και συχνά χειμερινά club shows στην Πρέβεζα. Έχει γίνει κάποιο σχετικό εγχείρημα από εσάς που είστε ενεργοί σε αυτό το κομμάτι εκεί;

Δεν έχουν γίνει γιατί δεν υπάρχει χώρος για να γίνουν. Μόνο ένα bar που άνοιξε πρόσφατα, η “Αποθήκη”, έχει φιλοξενήσει κάποια μικρά ακουστικά gigs (Beggars, Kimis & Bebis κ.α.) καθώς πρόκειται για μικρό μαγαζί χωρητικότητας 40 ατόμων. Δεν υπάρχει και κοινό στην μικρή Πρέβεζα, αλλά το ένα φέρνει το άλλο. Αν βρεθεί χώρος να φιλοξενήσει gigs, λογικά θα το τολμήσουμε.

Μίλησέ μου λίγο για την ομάδα του Pre/Post Festival. Ποιοι είστε και ποιες είναι οι καθημερινές σας ασχολίες εκτός από το festival;

Η ομάδα του Pre/Post έχει την προαναφερθείσα “Αποθήκη” σαν εναλλακτική ασχολία! Στα σοβαρά τώρα, άλλος είναι γραφίστας, άλλος έχει εταιρεία με ηχητικό εξοπλισμό, άλλος κατάστημα μουσικών οργάνων κλπ. Είμαστε όλοι φαντασμένοι, γουστάρουμε φουλ μουσική, κάποιοι ασχολούμαστε επαγγελματικά με το αντικείμενο πολλά χρόνια, μας αρέσουν οι μπύρες, τα ποτά και τα ξενύχτια. Ακούγεται άσχημο, το ξέρω, αλλά είμαστε και γαμώ τα παιδιά και όταν έρθετε, ελάτε να μας γνωρίσετε. Ξέρω σίγουρα να σου πω πως δεν είμαστε καθόλου σνομπ!

 Πάμε λίγο πίσω στον χρόνο και στο πρώτο Pre/Post Festival. Πώς ξεκίνησε να υπάρχει σαν ιδέα; Τι σας παρακίνησε και ποιες ήταν οι εντυπώσεις από την πρώτη edition;

Η ιδέα ξεκίνησε γιατί επιστρέφοντας μετά από πολλά χρόνια στην Πρέβεζα, συνειδητοποιήσαμε ότι η κατάσταση στον εναλλακτικό χώρο έχει μηδενιστεί εντελώς στην πόλη και γιατί θέλαμε να κάνουμε κάτι να γουστάρουμε πρωτίστως εμείς και να προσπαθήσουμε ταυτόχρονα να αναζωπυρώσουμε μια κατάσταση που είχε σβήσει. Όπως είπα και πριν, κάποιοι ασχολούμαστε επαγγελματικά με το χώρο των events πολλά χρόνια, οπότε υπήρχε μια βάση. Στην αρχή κινηθήκαμε σε πιο ήρεμα πλαίσια: Ska, reggae, blues και τα συναφή. Ο κόσμος στήριξε, δημιουργήθηκε μια ωραία κατάσταση και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε. Το Pre/Post έχει φιλοξενήσει διάφορες μουσικές μέχρι σήμερα. Από rock’n’roll, reggae και ηλεκτρονική, μέχρι Balkan, stoner και punk. Αυτός νομίζω πως είναι και ο σκοπός ενός fest. Να παρουσιάσει διάφορα πράγματα σε ένα κοινό που μπορεί να έρθει για την εμπειρία και για την ανακάλυψη καινούργιων μουσικών και όχι μόνο για μια συγκεκριμένη μπάντα που του αρέσει. Στην Ελλάδα δεν παίζει και πολύ αυτό δυστυχώς αλλά ίσως αξίζει η προσπάθεια. Ο χρόνος θα δείξει.

Τελικά ποια είναι τα κεντρικά κίνητρα πίσω από το Pre/Post Festival μιας που από τις επιλογές σχημάτων και μόνο, που προέρχονται κατά κύριο λόγο από τον underground χώρο, λογίζω πως μάλλον η κερδοφορία δεν είναι ο επικρατής στόχος.

Είναι αυτά που ανέφερα προηγουμένως κυρίως. Όποιος διοργανώνει τέτοια events με σκοπό το κέρδος κάνει κακό και στον εαυτό του και στη σκηνή. Αν βγει κέρδος καλώς, αν όχι πάλι καλώς όμως και πρέπει αυτός που κάνει μια τέτοια διοργάνωση να έχει στο μυαλό του ότι μπορεί να χρειαστεί να προσφέρει χρόνο και χρήμα για να γίνει. Για να συνεχίζει και για να βελτιώνεται θα πρέπει να είναι οικονομικά βιώσιμο ασφαλώς. Αλλά πρώτα απ’ όλα πρέπει να υπάρχει αγάπη για το αντικείμενο. Όποιος είναι στην φάση και θέλει να βγάλει χρήματα, ας διοργανώσει live με πιο εμπορικά ονόματα από τον χώρο την ελληνικής μπουζουκοσκηνής. Δεν είναι κακό αυτό. Για πολλούς είναι δουλειά. Αλλά ένα event σαν το Pre/Post είναι μεράκι, αγάπη για την εναλλακτική σκηνή και τα εναλλακτικά events και προσπάθεια να προωθήσει τις μουσικές που αγαπάμε σε ένα ευρύτερο κοινό.

Είναι βιώσιμο σαν προσπάθεια ένα τέτοιο festival οπότε; Αν όχι, τι του λείπει για να μπορέσει να συμβεί αυτό;

Αν δεν ήταν βιώσιμο δεν θα γινόταν εφτά χρόνια. Είναι απλά βιώσιμο βασικά και αυτό μου αρκεί. Για να μπορέσει να επεκταθεί και να μεγαλώσει ίσως υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούν να γίνουν αλλά δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τα μυστικά της δουλείας, sorry. Θα τα δείτε όταν το Pre/Post θα γιγαντωθεί και θα γίνει ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης και του κόσμου μη σου πω (γέλια).

Η εγχώρια κοινότητα σας στηρίζει; Υπάρχει κόσμος που αν και δεν ακούει τη μουσική αυτή λέει “Πάμε να στηρίξουμε την προσπάθεια για να συνεχίσει να υπάρχει;”

Υπάρχει πολύ λίγος. Αυτό που ξεκινήσαμε εφτά χρόνια πριν δεν πέτυχε και πολύ όσον αφορά την ανάπτυξη φεστιβαλικής παιδείας στην πόλη (γέλια). Το κάναμε ίσως σε άλλες κοντινές πόλεις όμως και είναι και αυτό μια επιτυχία μιας και αρκετός κόσμος (κάθε χρόνο και περισσότερος) έρχεται από τις γειτονικές πόλεις. Άσε που εμπράκτως επηρεάσαμε κόσμο και μας ζητάνε συμβουλές και σιγά-σιγά ξεκίνησαν να γίνονται τα τελευταία χρόνια και φεστιβάλ τέτοιο τύπου σε Άρτα, Λευκάδα κτλ.

Τι είναι λοιπόν για εσάς το underground και ποια η σχέση σας με αυτό; Υπάρχουν και μουσικοί του χώρου στην ομάδα παραγωγής του festival;

Θα μιλήσω για μένα και τους άλλους ρωτήστε τους όταν έρθετε. Η μουσική είναι η ζωή μου, underground ή μη. Αν έχω την ευκαιρία και την δυνατότητα (είτε ως promoter, είτε ως συντάκτης, είτε ως διοργανωτής) να προωθήσω και να βοηθήσω μπάντες που βρίσκονται σε ένα μουσικό χώρο  που με εκφράζει και που πιστεύω πως αξίζει να στηριχτεί θα το κάνω και ας χρειαστεί να χύσω 10 κιλά ιδρώτα. Μακάρι να βοηθήσω ώστε κάποια στιγμή να γίνουν διάσημοι και να φύγουν από το underground. Υπάρχουν μπάντες που στηρίζω από όταν ήταν άσημοι και σήμερα γεμίζουν τα μεγαλύτερα clubs. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαίρομαι γι’ αυτά τα παιδιά. Μακάρι να βοήθησα και εγώ σε αυτό, έστω και λίγο. Ασχολούμαι με την διοργάνωση events από το 2001 και έχω συνεργαστεί με όλες σχεδόν τις μπάντες στην Ελλάδα κι έχω να πω μόνο καλά λόγια για την κουλτούρα και το επίπεδο που επικρατεί στη σκηνή. Ελπίζω η ανοδική πορεία της να συνεχιστεί. Να συνεχίσουν να βγαίνουν μπαντάρες και να κερδίζουν την αναγνώριση που τους αναλογεί.

Πώς οραματίζεστε το Pre/Post σε μερικά χρόνια από τώρα; Υπάρχει κάποιος ξεκάθαρος ορίζοντας μέχρι το κλείσιμο του κύκλου του; Τι θα σας έκανε να αποφασίσετε οριστικά να σταματήσετε να το κάνετε;

Δεν έχω ιδέα. Νομίζω καλά το πάμε. Έχουμε line up με τις καλύτερες μπάντες της Ελληνικής και όχι μόνο σκηνής στις 6 Αυγούστου, οπότε αυτό είναι το μέλλον για εμάς τώρα. Από τις 7 Αυγούστου θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε για την επόμενη χρονιά. Ελπίζω να μην είμαστε κύκλος, αλλά μια γραμμή που δεν έχει τέλος.

Υπάρχει κάποιος ευσεβής πόθος; Κάποιο σχεδόν άπιαστο όνειρο που να σχετίζεται με το festival; Πχ να φιλοξενήσετε μια πολύ αγαπημένη σας μπάντα που προς το παρόν είναι αυτό που λέμε out of your league;

 Όχι δεν υπάρχει. Αν υπάρξει πόθος για να φιλοξενήσουμε μια μπάντα, απλά θα κάνουμε τις απαιτούμενες ενέργειες και θα την φιλοξενήσουμε.

Ποιες άλλες φεστιβαλικές προσπάθειες ξεχωρίζετε από τον Ελλαδικό χώρο και γιατί;

 Στο γειτονικό ποτάμι του Αχέροντα το River of Souls που ανέφερα και πιο πριν και που φέτος γίνεται στις 29 Ιουλίου στις όχθες τους ποταμού. Είμαστε κάτι σαν αδερφικά φεστιβάλ και πρεσβεύουμε τις ίδιες ιδέες. Το Los Almiros έχει κάνει ένα τεράστιο μπαμ και είναι μια σωστά δομημένη και οργανωμένη προσπάθεια όπως ήταν και το Fuzztastic που δυστυχώς σταμάτησε. Είναι πολλά πλέον τα καλοκαιρινά fests που γίνονται και τα περισσότερα από αυτά είναι αξιόλογα.

Τα τελευταία λόγια σας ανήκουν. Θέλω μία ευχή για το μέλλον του φεστιβάλ και του τόπου και μία έκκληση προς τον κόσμο που ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα έρθει ή όχι.

 Ελπίζουμε να καλύπτουμε κάθε χρόνο τους προσδοκίες τους κόσμου και να κάνουμε βήματα μπροστά τόσο στην οργάνωση όσο και σε αυτό που προσφέρουμε. Το Pre/Post είναι ουσιαστικά μια συλλογική πρωτοβουλία που δεν στηρίζεται σε δημόσιους και μη φορείς και έχει χτιστεί με κόπο και μεράκι και πάνω απ όλα με ρομαντισμό. Όσοι έχουν έρθει πιστεύω έχουν να πουν καλά λόγια και όσοι είχαν παράπονα ελπίζω χρόνο με το χρόνο να βλέπουν την διαφορά και να ικανοποιούνται περισσότερο. Όσοι δεν έχουν έρθει, έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούν μερικές από τις καλύτερες ελληνικές μπάντες στον εναλλακτικό χώρο και να ζήσουν μια φεστιβαλική εμπειρία, μετά φυσικά από το μπάνακι τους στις καταπληκτικές παραλίες τις υπέροχης μικρής μας πόλης.

Ευχαριστώ πολύ για τη κουβέντα! Τα λέμε σύντομα!

Και εγώ ευχαριστώ. Καλή συνέχεια.


Το Pre/Post Festival πραγματοποιείται στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας, στις 6 Αυγούστου 2017 και φέτος φιλοξενεί τους Planet of Zeus, Naxatras, Deaf Radio και Stoned Spirit.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη πρόσβαση σε αυτό, τις τιμές και τη διάθεση εισιτηρίων, μπορείτε να δείτε στο: www.facebook.com/events/182364198966760

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ