Πράσινο φως για δύο σεζόν στο spin-off του Walking Dead
Movies and TV

Πράσινο φως για δύο σεζόν στο spin-off του Walking Dead

Με το σταγονόμετρο μαθαίναμε τόσο καιρό τις πληροφορίες για το spin-off του Walking Dead αλλά όπως όλα δείχνουν μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Spoiler TV, το Fear The Walking Dead (όπως είναι ο προσωρινός τίτλος) έχει ήδη πάρει το πράσινο φως για δύο σεζόν από το AMC και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες με στόχο την προβολή από τα μέσα του καλοκαιριού και μετά.

Η σειρά όπως σας έχουμε γράψει ξανά θα εξελίσσεται στο Λος Άντζελες και χρονικά τοποθετείται πριν τα γεγονότα του Walking Dead.

UPDATE:  Πλέον είναι επίσημο αφού έχουμε την ανακοίνωση από το AMC, δηλώσεις από τον δημιουργό Robert Kirkman και την πρώτη φωτογραφία! Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από έξι ωριαία επεισόδια και θα προβληθεί στα τέλη του καλοκαιριού.

«Μας δίνει δύναμη αυτό το διετές συμβόλαιο, μία ένδειξη πίστης από τους συνεργάτες μας στο AMC. Εγώ προσωπικά το παίρνω ως ένδειξη ότι πιστεύουν –όπως κι εγώ- ότι έχουμε πετύχει το στόχο μας που ήταν να φτιάξουμε μια ξεχωριστή ιστορία που τιμά το Walking Dead και έχει κάτι καινούργιο να πει» δήλωσε ο Kirkman.

Αυτή είναι και η πρώτη εικόνα από τη σειρά.TWDSmall

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ