Πότε θα δούμε την επιστροφή του Saw στους ελληνικούς κινηματογράφους;
News

Πότε θα δούμε την επιστροφή του Saw στους ελληνικούς κινηματογράφους;

Ζούμε μία χρονιά που οι ταινίες τρόμου πρωταγωνιστούν στο box-office, αρχικά με το Split και το Get Out και τώρα με το IT που έσπασε πολλά ρεκόρ στο πρώτο τριήμερο προβολής του.

Ένας από τα πιο επιτυχημένα horror franchise όλων των εποχών επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια με νέα ταινία. Το Jigsaw κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 27 Οκτωβρίου και όπως ανακοινώθηκε, η πρεμιέρα του στην Ελλάδα θα γίνει στις 9 Νοεμβρίου. O τίτλος στην Ελλάδα θα είναι Saw: Legacy!

Αυτή είναι η επίσημη περιγραφή και ακολουθεί το trailer:

Ένα από τα πιο επιτυχημένα και κερδοφόρα horror franchises όλων των εποχών επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, πηγαίνοντας τα διεστραμμένα σενάρια δολοφονιών, σήμα κατατεθέν του Jigsaw, στο επόμενο στάδιο. Μετά από μια σειρά φόνων που φέρουν την σφραγίδα του δολοφόνου Jigsaw, η αστυνομία αρχίζει να κυνηγάει το φάντασμα ενός άνδρα, νεκρού για πάνω από μια δεκαετία, εμπλεκόμενοι σε ένα νέο παιχνίδι που είναι μόνο στην αρχή. Έχει επιστρέψει ο Τζον Κράμερ από τους νεκρούς για να θυμίσει στον κόσμο πως πρέπει να είναι ευγνώμονες για το δώρο της ζωής; Ή είναι μια παγίδα που έχει στήσει ένας άλλος δολοφόνος με τη δική του ατζέντα;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: