Πότε θα δούμε τη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν στην Ελλάδα;

Roxx |

Το Dunkirk είναι η νέα ταινία Κρίστοφερ Νόλαν, που μας μεταφέρει πίσω στην εποχή του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου και θα καταγράφει την προσπάθεια εκκένωσης και απομάκρυνσης των συμμαχικών δυνάμεων από τη  γαλλική περιοχή Dunkirk που έχει πέσει στα χέρια των Ναζί.

Η διαδικασία κράτησε 8 ημέρες, από τις 26 Μαΐου του 1940 έως και τις 4 Ιουνίου και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ο άγγλος πρωθυπουργός Γουίνστον Τσόρτσιλ έβγαλε τον περίφημο λόγο We Shall Fight on the Beachesπου αποτελεί φυσικά το intro για το Aces High των Iron Maiden.

Αν και έχουμε δει το πρώτο teaser από το καλοκαίρι η ταινία αργεί ακόμα αφού αναμένεται να προβληθεί στην Αμερική στις 21 Ιουλίου του 2017.

Και επειδή μας αρέσει να γκρινιάζουμε από νωρίς ξέρουμε και πότε θα παιχτεί στην Ελλάδα. Το ανακοίνωσε η Village και η ημερομηνία για τη χώρα μας είναι η 24η Αυγούστου. Πάνω από ένα μήνα μετά δηλαδή.

<iframe width=”854″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/Bz5xjJaxYrA” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ