Πόσο θα μας εκνευρίσει φέτος το φινάλε του Game of Thrones;
Game of thrones

Πόσο θα μας εκνευρίσει φέτος το φινάλε του Game of Thrones;

Να που φτάσαμε πάλι στη στιγμή που όλοι περιμέναμε. Στο φινάλε της σεζόν του Game of Thrones. Και μπορεί με βάση την παράδοση που είχε δημιουργηθεί στους τρεις πρώτους κύκλους, το βαρβάτο επεισόδιο να ήταν το ένατο (Νεντ Σταρκ, Μαυροπόταμος, Ματωμένος γάμος), αυτό άλλαξε όμως πέρυσι ,όταν οι στιγμές-κλειδιά μοιράστηκαν μέσα στη σεζόν και φυσικά στο φινάλε.

Φέτος τα πράγματα εξελίχθηκαν λίγο διαφορετικά, χρειάστηκαν εφτά επεισόδια για να χτιστούν όλα τα σημεία της πλοκής και από το όγδοο και μετά μας χτυπάει ανελέητα στο κεφάλι.

Αρχικά με την εμφάνιση των White Walkers που παρέσυραν τα πάντα στο διάβα τους και την Κυριακή που μας πέρασε με την θυσία της κόρης του Στάνις από τον ίδιο τον Στάνις και την «φλογερή» εμφάνιση του δράκου που πήρε τη Ντενέρις στην πλάτη του και πέταξαν μακριά.

Πάμε να δούμε το επίσημο preview του τελευταίου επεισοδίου:

To preview εστιάζει σε πέντε σημεία. Στις αποφάσεις που πρέπει να πάρει ο Τζον Σνόου, στη Σέρσεϊ που μοιάζει να λυγίζει, στην πολιορκία του Γουίντερφελ από τον Στάνις, στο τι θα κάνει η Άρια και στο οριακό σημείο που έχει φτάσει η Σάνσα.

Δεν βλέπουμε καθόλου την Ντενέρις και έχουμε μόνο ένα πλάνο από τα τρία «αγόρια» της (Τίριον, Τζόρα, Ντάριο), το ποίο το σχολιάσαμε με ξεχωριστό τρόπο.

Το κοινό σημείο που έχουμε πλέον όλοι και οι αναγνώστες των βιβλίων και όσοι βλέπουν μόνο τη σειρά, είναι ότι δεν ξέρουμε τι στο διάολο θα γίνει, γιατί οι δημιουργοί έχουν φύγει αρκετά μακριά. Όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία, ξέρουν μόνο πως θα εξελιχθεί η φάση με τη Σέρσεϊ και στο περίπου ότι θα γίνει κάτι βαρβάτο με τον Τζον Σνόου.

Το ερώτημα που απομένει είναι ένα. Πόσο θα εκνευριστούμε στο φινάλε; Η παράδοση λέει ότι σχεδόν κάθε χρόνο ένας από τους αγαπημένους του κοινού αφήνει την τελευταία του πνοή. Καμιά φορά και παραπάνω από ένας. Φέτος μέχρι στιγμής δεν είχαμε κάτι τέτοιο και μένει να δούμε αν αυτό το χαρτί το κράτησαν οι δημιουργοί της σειράς για το τέλος.

Και όποιος σκέφτεται έλα μωρέ, αυτή τη φορά ίσως όλα να πάνε καλά και αυτοί που γουστάρουμε να βγουν από πάνω, μάλλον λάθος σειρά βλέπει.

Ειδικά αν λάβουμε υπόψη μας τις φωτογραφίες που διέρρευσαν από το τελευταίο επεισόδιο, αλλά φυσικά δεν θα μπούμε στη διαδικασία να σας τις περιγράψουμε γιατί τότε το spoiler που θα σας κάναμε θα ήταν τεράστιο!

Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι η κουβέντα θα… ανάψει αμέσως μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου!

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ