Πόσα εκατομμύρια θα χρειαστούν οι πρωταγωνιστές του Bing Bang Theory για να υπογράψουν νέα συμβόλαια;
News

Πόσα εκατομμύρια θα χρειαστούν οι πρωταγωνιστές του Bing Bang Theory για να υπογράψουν νέα συμβόλαια;

Ήταν καλοκαίρι του 2014 όταν οι πρωταγωνιστές του Big Bang Theory υπέγραφαν τα νέα τους συμβόλαια που έδιναν στα τρία κεντρικά πρόσωπα (Johnny Galecki, Jim Parsons και Kaley Cuoco) από ένα εκατομμύριο δολάρια για κάθε επεισόδιο. Ναι ναι, ένα εκατομμύριο δολάρια το επεισόδιο, πόσο αντίστοιχο με αυτά που έπαιρναν οι έξι πρωταγωνιστές των Frineds για την τελευταία σεζόν της σειράς.

Το συμβόλαιο εκείνο ήταν τριετές και τώρα μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την έναρξη της 10ης σεζόν της σεζόν, που θα είναι και η τελευταία για την οποία έχουν υπογράψει.

Έτσι έχει ξεκινήσει η κουβέντα για το αν θα υπάρξει τελικά συμφωνία με τους ηθοποιούς για περισσότερα επεισόδια, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν που ξεκινάει τον Σεπτέμβριο.

Ο πρόεδρος του CBS είναι πάντως αισιόδοξος ότι στο τέλος θα βρεθεί κοινό έδαφος.

«Έχουμε την πεποίθηση ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι θέλουν το Big Bang Theory να συνεχιστεί και μετά τη 10η σεζόν.  Ξέρω ότι η Warner Bros θα καταλήξει τελικά σε συμφωνία. Θα συνεχίσουμε για όσο καιρό όλοι θέλουν τη σειρά στον αέρα. Ελπίζω να κρατήσει για πάντα» δήλωσε ο Glenn Geller σε δημοσιογράφους αλλά πλέον το θέμα είναι καθαρά οικονομικό.

Η Kaley Cuoco είχε δηλώσει πρόσφατα ότι στόχος όλων είναι να συνεχίσουν αν και ο δρόμος των διαπραγματεύσεων θα είναι δύσκολος.

Μαντεύουμε πάντως ότι το ρεκόρ του εκατομμυρίου θα σπάσει και είναι λογικό αφού η σειρά παραμένει η δημοφιλέστερη στην αμερικανική τηλεόραση.

Και κλείνουμε με μία χειροπιαστή είδηση που αφορά τη σειρά αφού όπως ανακοινώθηκε ρόλο στη σεζόν που έρχεται θα έχει ο Dean Norris του Breaking Bad που θα υποδυθεί έναν αξιωματικό του αμερικανικού στρατού που θέλει να εκμεταλλευτεί την εφεύρεση του Χάουαρντ και του Λέοναρντ.

46735574.cached

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ