Πώς κράτησαν μυστική τη μεγάλη επιστροφή στο Mandalorian

Roxx |

Προσοχή ακολουθούν spoiler για το φινάλε της 2ης σεζόν του Mandalorian:  Στην εποχή μας σπάνια πλέον μπορούμε να αποφύγουμε τα spoiler για τις εξελίξεις σε σειρές και ταινίες ειδικά όταν πρόκειται για παραγωγές σαν αυτές του Star Wars που το ενδιαφέρον του κοινού είναι τεράστιο. Κι όμως, στο τελευταίο επεισόδιο του Mandalorian, η επιστροφή-έκπληξη δεν διέρρευσε και το κοινό μπόρεσε να απολαύσει μία από τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία του franchise.

«Ξεκινήσαμε τη σειρά με την αποκάλυψη του Baby Yoda. Αυτό ήταν ένα μυστικό που τους ενθουσίασε όλους. Δεν το ήξεραν πολλοί και δεν είχαμε ετοιμάσει μία ολόκληρη σειρά παιχνιδιών. Και στο τελευταίο επεισόδιο είχαμε τον Mark Hamill στα γυρίσματα και χρησιμοποιήσαμε μετά τεχνολογία για να το κάνουμε να μοιάζει νεότερος όπως στις παλιές ταινίες» δήλωσε ο δημιουργός της σειράς  Jon Favreau, επιβεβαιώνοντας την παρουσία του Mark Hamill στα γυρίσματα αφού πολλοί πίστευαν ότι έκανε απλά ένα voice over.

Πως κατάφεραν όμως να κρατήσουν μυστική την εμφάνιση του, εδώ και περίπου ένα χρόνο από τότε που ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα; Η απάντηση είναι ότι απλά στάθηκαν τυχεροί αφού απλά ήλπιζαν ότι τελικά δεν θα διαρρεύσει.

«Ήταν περίπλοκο, γιατί είναι δύσκολο να κρατήσεις μυστικό στις μέρες μας, ειδικά με το Star Wars που υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον. Και υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που εμπλέκονται, στα γυρίσματα, στα ειδικά εφέ, στην παραγωγή, στο στούντιο. Όλες οι επιλογές για το καστ είχαν διαρρεύσει έτσι φοβόμασταν μέχρι και την τελευταία στιγμή ότι το ίδιο θα γίνει και με τον Mark» τόνισε ο Favreau.

Τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν του Mandalorian θα ξεκινήσουν την επόμενη χρονιά, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγωγής για το The Book of Boba Fett, της νέας σειράς που θα κάνει πρεμιέρα τον επόμενο Δεκέμβριο.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ