Δύο πορνοστάρ σε τεράστια σκηνή οργίου στη 2η σεζόν του True Detective
Movies and TV

Δύο πορνοστάρ σε τεράστια σκηνή οργίου στη 2η σεζόν του True Detective

Οι πληροφορίες για τη 2η σεζόν του True Detective έρχονται με το σταγονόμετρο και έχουμε μείνει με την αρχική εντύπωση ότι θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι.

Βέβαια έτσι όπως το πάει το HBO, λογικά δεν υπάρχει περίπτωση να το δούμε πριν τα μέσα του Ιουλίου, αλλά αυτό μένει να το διαπιστώσουμε σύντομα.

Οι νέες πληροφορίες που μας ήρθαν από το THR κάνουν λόγο για συμμετοχή δύο πορνοστάρ (Amia Miley, Peta Jensen) σε μία σκηνή που γυρίστηκε πρόσφατα. Η σκηνή είναι ένα σεξουαλικό όργιο τύπου Eyes Wide Shut και περιλαμβάνει, όπως είναι λογικό, πολλά γυμνά κορμιά. Οπότε οι επαγγελματίες του είδους φανταζόμαστε ότι θα ήταν κάτι παραπάνω από χρήσιμες!

Τώρα για τη συνέχεια σας έχουμε μερικές λεπτομέρειες για την πλοκή που αν επιβεβαιωθούν μπορούν να θεωρηθούν spoiler, οπότε αν δεν θέλετε spoiler καλύτερα να σταματήσετε να διαβάζετε τώρα και να πάτε να ακούσετε το νέο τραγούδι των Blur.

Πάμε λοιπόν!

Σύμφωνα με το Movie Pilot, η σεζόν θα ξεκινήσει με την ανακάλυψη του πτώματος ενός διεφθαρμένου πολιτικού στην ακτή. Πάνω στο στήθος του υπάρχουν χαραγμένα σατανιστικά σύμβολα. Την υπόθεση αναλαμβάνουν οι Colin Farrell και Taylor Kitsch και όπως ανακαλύπτουν σύντομα ο νεκρός είχε πολλές συναλλαγές με τον χαρακτήρα του Vince Vaughn (που υποδύεται ένα από τα μεγάλα κεφάλια της μαφίας), ενώ ήταν γνωστός για τις σαδομαζοχιστικές του προτιμήσεις. Λίγο πριν τη δολοφονία του ήταν κοντά σε μία συμφωνία που θα έλυνε το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πολιτείας.

Αυτά λοιπόν μέχρι στιγμής και περιμένουμε πως και πως ανακοινώσεις για την πρεμιέρα!

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ