Πολλά τραγούδια του Dio που δεν έχουμε ακούσει ίσως κυκλοφορήσουν στο μέλλον!

Roxx |

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τον θάνατο του κορυφαίου Ronnie James Dio και σύμφωνα με τη γυναίκα του Wendy, υπάρχει μεγάλος όγκος ακυκλοφόρητου υλικού που μπορεί κάποια μέρα να έχουμε τη δυνατότητα να ακούσουμε.

Σε συνέντευξη της στο Heavy της Αυστραλίας ρωτήθηκε για το αν έχει ανακαλύψει ακυκλοφόρητα τραγούδια.

«Ναι! Βρίσκω συνέχεια. Κάθε φορά που πάω στην αποθήκη. Υπάρχουν παντου ετικέτες και είναι κατηγοριοποιημένα. Ακούω κάτι και λέω ότι είναι πολύ καλό. Υπάρχουν πολλά μισοτελειωμένα τραγούδια, που στο μέλλον μπορεί να βρούμε τρόπο να τα κυκλοφορήσουμε». 

Η Wendy Dio, τόνισε πάντως ότι θα πρέπει να γίνει καλή δουλεια για να μπορέσουμε να ακούσουμε αυτά τα τραγούδια. «Πρέπει να είναι τέλειο με τον τρόπο που θα ήθελε ο Ronnie. Το βλέπω με συγκεκριμένο τρόπο και μετά πρέπει να έρθει κάποιος με επαγγελματικό «αυτί» όπως ο μακροχρόνιος συνεργάτης του, Wyn Davis, να τα ακούσει και να βεβαιωθούμε ότι είναι έτοιμα για κυκλοφορία».

H τελευταία στούντιο δουλειά του Dio ήταν το The Devil You Know με τους Heaven and Hell, ενώ το Master of the Moon του 2004 έριξε την αυλαία στις σόλο δουλειές του.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ