Ποιος θα είναι από εδώ και πέρα ο κεντρικός Batman της DC;
News

Ποιος θα είναι από εδώ και πέρα ο κεντρικός Batman της DC;

Batman: Μετά από αρκετά χρόνια αναταράξεων, η DC βάζει πλώρη ξανά για το δικό της κινηματογραφικό σύμπαν που θα μπει σε φουλ ρυθμούς από το 2022. Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της DC Films, Walter Hamada, σε συνέντευξη του στους New York Times, η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορεί τέσσερις ταινίες τον χρόνο στους κινηματογράφους από το 2022, ενώ δύο ακόμα θα πηγαίνουν στο HBO Max.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά κάνουν και επίσημα πραγματικότητα το multiverse, κάτι που σημαίνει θα έχουμε ταυτόχρονα δύο Batman. Ο ένας είναι φυσικά ο Ρόμπερτ Πάτινσον που πρωταγωνιστεί στην ταινία που ετοιμάζει ο Matt Reeves και θα εξελίσσεται εκτός του κεντρικού DCEU. Ποιος θα είναι όμως ο δεύτερος;

Ξέρουμε ήδη ότι στην ταινία του Flash θα κάνουν την εμφάνιση τους τόσο ο Μάικλ Κίτον (Batman στις ταινίες του Τιμ Μπάρτον), αλλά και ο Μπεν Άφλεκ, o πιο πρόσφατος σκοτεινός ιππότης.

Ο δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη από τον Walter Hamada, ρωτήθηκε στο twitter για το ποιος κατάλαβε ότι θα είναι ο Batman στο κεντρικό σύμπαν της DC από εδώ και πέρα. Θα είναι νέος ηθοποιός ή ο Μάικλ Κίτον (αφού ο Άφλεκ έχει ξεκαθαρίσει ότι αποχωρεί). Ο Brook Barnes ήταν σαφής. Ο Μάικλ Κίτον θα συνεχίσει να υποδύεται τον Batman.

Προφανώς και αυτή είναι μία σπουδαία εξέλιξη αφού θα αποτυπώσει τον Μπρους Γουέιν σε μεγαλύτερη ηλικία και μένει να δούμε ποιο storyline θα αποφασίσουν οι δημιουργοί να ακολουθήσουν.

Ο Walter Hamada τόνισε επίσης στη συνέντευξη του πριν από μερικές ημέρες,  ότι στο επίκεντρο θα μπουν επίσης και spin off σειρές για το HBO Max, όπως αυτές έχουν ήδη ανακοινωθεί για το Gotham αλλά και το Suicide Squad.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: