Το Podcast που λέει ότι το Wind of Change μπορεί να γράφτηκε από τη CIA θα γίνει σειρά
News

Το Podcast που λέει ότι το Wind of Change μπορεί να γράφτηκε από τη CIA θα γίνει σειρά

Το Wind of Change, το podcast που αναρωτιέται για το αν το πασίγνωστο τραγούδι των Scorpions γράφτηκε από την CIA, θα γίνει σειρά από το Hulu.

Οι ενδιαφερόμενοι ήταν πολύ και υπήρξε μεγάλος ανταγωνισμός, όμως τελικά η πλατφόρμα που έχει για μεγαλομέτοχο πλέον τη Disney πήρε τα δικαιώματα.

To Wind of Change, ένα podcast οκτώ επεισοδίων από τα Pineapple Street Studios, Crooked Media, Spotify έκανε μεγάλη επιτυχία φέτος, ενώ ο δημοσιογράφος που το επιμελήθηκε δεν είναι κανένας τυχαίος κυνηγός θεωριών συνωμοσίας, αλλά έχει μεγάλη διαδρομή στο New Yorker και το New York Times Magazine, ενώ έχει γράψει και τρία βιβλία. 

Μέσω του podcast, ο Patrick Radden Keefe κατευθύνεται σε έναν «λαβύρινθο» με διαφορετικά στοιχεία που ίσως να τον φέρουν πιο κοντά στην αλήθεια. Έρχεται σε επαφή με πρώην κατασκόπους, μέλη της μουσικής βιομηχανίας αλλά και οπαδούς των Scorpions από την πρώην Σοβιετική Ένωση.

Όλα αυτά τον οδηγούν σε έναν κόσμο όπου η CIA μπορεί να έχει συμμετάσχει στη δημιουργία σημαντικών στιγμών της ποπ κουλτούρας, για να ενισχύσει το αίσθημα εναντίον των εχθρών της στο εξωτερικό και μπορεί να είναι κάτι που συμβαίνει μέχρι και σήμερα.

Στη διάρκεια του podcast ο δημοσιογράφος παίρνει συνέντευξη και από τον Klaus Meine τον Scorpions, που όμως δεν είχε ιδέα ποιο θα ήταν το κεντρικό θέμα της συζήτησης. Έτσι, όπως δήλωσε ο ίδιος αργότερα, όταν ρωτήθηκε από τον Patrick Radden Keefe για το αν έχει ακούσει τη φήμη ότι η CIA έγραψε το Wind of Change, έβαλε τα γέλια. Και φυσικά τονίσε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

Μπορείτε να ακούσετε όλα τα επεισόδια του podcast στο Spotify κάνοντας κλικ εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ