Ποιος θα πεθάνει στο Walking Dead;
Movies and TV

Ποιος θα πεθάνει στο Walking Dead;

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι το φινάλε της τέταρτης σεζόν του Walking Dead. Και όπως είδαμε από το δεύτερο μισό και μετά όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Terminus. Που είναι και  ο τίτλος του τελευταίου επεισοδίου.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS

Στο προτελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε  την Κυριακή η σειρά άνοιξε την πλοκή της σε περισσότερα από ένα γκρουπ χαρακτήρων. Η Μάγκι βρήκε ξανά τον Γκλεν, ο Ρικ μαζί με τον Καρλ και τη Μισόν συνεχίζουν τη διαδρομή τους ενώ ο Ντάριλ είδε πως είναι η ζωή όταν τριγυρνάς με ένα μάτσο τύπους παρόμοιους με τον αδερφό του.

Η πρώτη εικόνα που πήραμε από το Terminus ήταν στο τέλος του επεισοδίου όταν τα γκρουπ του Γκλεν και της Μάγκι φτάνουν εκεί.

7c63af41-9032-0a9f-1abb-1bcf21063334_TWD_416_GP_1119_0109__scaled_600

Δεν υπάρχει καμία ασφάλεια, οι πόρτες είναι όλες ξεκλείδωτες, υπάρχουν φροντισμένοι και ανθισμένοι κήποι και τους υποδέχεται αυτή η τύπισσα.

welcome

Συγνώμη αλλά πάνω από όλα αυτά θα έπρεπε να υπάρχει και μία μεγάλη φωτεινή ταμπέλα που θα γράφει

«ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ»

Και αν αυτή η ταμπέλα δεν είναι αρκετή να εμφανιστεί μία άλλη που θα λέει επίσης με μεγάλα γράμματα:

«ΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ»

Επειδή όμως τα φιλαράκια μας στο Walking Dead έχουν μια δυσκολία στο να αναγνωρίσουν τους κινδύνους φαίνεται πως μένουν και εκεί θα τους βρουν και οι υπόλοιποι. Ξέρουμε ήδη ότι η ομάδα που είναι με τον Ντάριλ κατευθύνεται στο Terminus μόνο και μόνο για να βρουν τον Ρικ, που είχε σκοτώσει ένα από τα φιλαράκια τους σε προηγούμενο επεισόδιο.

Και τώρα λοιπόν τι; Η φημολογία που έχει ξεσπάσει είναι ότι ένας από τους κεντρικούς χαρακτήρες θα πεθάνει στο τελευταίο επεισόδιο. Και εντάθηκε από τη στιγμή που υπήρξε η πληροφορία ότι θα πεθάνει χαρακτήρας που είναι ζωντανός στα κόμικ.

Και τα ονόματα που ακούγονται περισσότερο είναι αυτά του Ρικ και της Μάγκι. Σαν έξτρα στοιχείο για να υποστηρίξει τις θεωρίες έρχεται το γεγονός ότι οι δύο ηθοποιοί  Andrew Lincoln και Lauren Cohan είναι καλεσμένοι την Κυριακή που μας έρχεται στην εκπομπή Talking Dead που προβάλλεται αμέσως μετά το τέλος κάθε επεισοδίου.

Είναι δυνατόν να σκοτώσουν τον Ρικ; Ο τύπος είναι ο κεντρικός χαρακτήρας και πάνω του έχει στηθεί από την αρχή όλο το promotion της σειράς. Αφίσες και τα λοιπά.

Για μισό λεπτό όμως τι μου θυμίζει αυτό…. Α ΝΑΙ!

Season_1_Poster

Από την άλλη μεριά το Game of Thrones είναι βασισμένο σε βιβλία που έχουν φροντίσει τη συνέχιση της πλοκής μετά τον θάνατο του πρωταγωνιστή. Στο Walking Dead κάτι τέτοιο δεν υπάρχει, οπότε θα ήταν ρίσκο. Το οποίο όμως μεταξύ μας δεν αποκλείω ότι μπορούν να πάρουν οι δημιουργοί για να φρεσκάρουν τη σειρά.

Και πάμε στη Μάγκι. Σκοτώνεις τη Μάγκι; Το επιφανειακό επιχείρημα είναι ότι δεν το κάνεις γιατί είναι η μοναδική ωραία γυναίκα που παίζει στη σειρά. Είναι αυτό αρκετό για να τη σώσει; ΘΑ ΠΡΕΠΕ.

Αλλά και αυτή, πάει και καίει τη φωτογραφία της που έχει ο Γκλεν λέγοντας ότι δεν θα του χρειαστεί ξανά για τι θα τη βλέπει συνέχεια. Ατάκα που φωνάζει «ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ».

Anyway, το τι θα γίνει τελικά θα το μάθουμε σύντομα και νομίζω ότι οι μοναδικοί χαρακτήρες για τους οποίους θα επαναστατούσε ο κόσμος σε περίπτωση θανάτου τους θα ήταν ο Ντάριλ και ο Μισόν.

Όλοι οι υπόλοιποι είναι λίγο πολύ αναλώσιμοι.

Για πείτε μας όμως κι εσείς τι πιστεύετε;

[socialpoll id=”2193723″]

[iframe]<iframe width=”750″ height=”422″ src=”//www.youtube.com/embed/Dhn5BYgRx1c” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ